Jobbet "Sygeplejerske til uddannelsesstilling, Medicinsk Afdeling, Sjællands Universitetshospital Roskilde" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Sygehusvej 10, 4000 Roskilde

Dit næste skridt

Er du interesseret i at blive uddannet på højtspecialiseret niveau indenfor infektionsmedicin, lungemedicin og nefrologi, så er denne 2-årige uddannelsesstilling måske noget for dig. Vi tilbyder arbejdsglæde, opgaveløsning på specialiseret niveau, stor faglighed og udvikling.

Du kan både være nyuddannet eller have erfaring fra andre specialer. Der vil blive tilrettelagt et individuelt uddannelsesforløb tilpasset dine forudsætninger.

Vores opgave

Vores opgave og arbejdsområder spænder bredt. Afdelingen har regionsfunktion inden for lungemedicin, infektionsmedicin og nefrologi. Det betyder, at afdelingen modtager patienter fra hele regionen med sjældne og komplicerede forløb inden for de tre specialer.

Vores faglighed

Vi går op i et udbytterigt tværfagligt samarbejde og ønsker hele tiden at udfordre vores faglighed. Dette gør vi gennem undervisning i hverdagen, temadage, simulationstræning, kompetencedage (skills træning), og fælles faglige refleksioner. Det er endvidere muligt at komme på nefrologisk grunduddannelse efter det 1. ansættelsesår.

I de enkelte afsnit er der desuden en lang række undervisningstilbud, hvor du kan lære eller få genopfrisket bl.a. anlæggelse af venflon, kateter, sonde, sårpleje, dokumentation mv.

Vores arbejdsglæde

Vi står klar til at tage godt imod dig. Du vil blive tilknyttet en mentor og du vil aldrig være alene i vagt. Så hvis du tiltrækkes af høj faglighed, udviklingsmuligheder og gode kolleger, så er du velkommen til at kontakte os.

Vi arbejder med ønskeplaner og lige nu enten hver 2. eller 3. weekend i otte eller 12 timers vagt.

Vores forandring

Du vil blive en del af en spændende fremtid, hvor der er mange udviklingsmuligheder.

Den styrende ambition er, at skabe de bedst mulige løsninger for patienten i tråd med Sjællands Universitetshospitals overordnede strategi ”Patienten er alt”. Det betyder, at patientinddragelse er en del af arbejdet med kvalitet og faglig udvikling. Vi mener, at det er med til at sikre den bedst tænkelige pleje og behandling til patienten.

Indenfor sygeplejen fokuseres på at fremme og styrke et frugtbart forsknings- og udviklingsmiljø i afdelingen.

Medicinsk Afdeling har udarbejdet en ”Sygeplejefaglige strategi 2017-2019”, som kan rekvireres.

Har du spørgsmål eller ønsker du at besøge vores afsnit, så ring til afdelingssygeplejerske på lunge- og infektionsmedicinsk afsnit Mathilde Pyll Andersen,47 32 22 01 eller 29 76 74 14.

Afdelingssygeplejerske på nefrologisk afsnit Hanne Ravn Jørgensen kan også kontaktes på 47 32 21 72, hrj@regionsjaelland.dk

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh