Jobbet "Positive og videbegærlige akutsygeplejersker" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Herlev Ringvej 75, 2730 Herlev

Dit næste skridt
Har du en positiv indstilling til forandringer, og kan du skabe relationer til mange mennesker, så er du sikkert vores nye kollega i akutmodtagelsen.  
 
Hvem er du? 
Vi søger en kollega, der matcher følgende: 
  • Du har en positiv indstilling til forandringer. Vi er i gang med forberedelserne til indflytningen i den nye FAM, hvilket betyder at vi løbende kører nye projekter og afprøver nye arbejdsgange. I denne proces forventer vi, at vores medarbejdere har en positiv indstilling og tager aktiv del i projekterne.  
  • Du er videbegærlig. Du tager initiativ til egen læring og reflekterer over egen praksis. Vi er en afdeling med mange gode muligheder for faglig udvikling, hvad end du er nyuddannet eller erfaren.  
  • Du er en dygtig kommunikatør. Du kommunikerer respektfuldt med patienter og pårørende med fokus på deres individuelle behov i et korttids behandlingsforløb. Desuden kan du med dine gode kommunikative egenskaber skabe gode samarbejdsrelationer med vores mange samarbejdspartnere.  
Hvad kommer du til at lave? 
Du skal sammen med dine kommende kollegaer sikre at akutte og kritisk syge patienter indenfor teamets specialer modtager høj faglig kvalitet i modtagelsen, udredningen og behandlingen, uanset hvilket tidspunkt på døgnet patienten indlægges.   
 
Vi udskriver over 50 % direkte fra akutmodtagelsen, de øvrige patienter visiteres til indlæggelse i de forskellige specialer i huset.  
 
Stillingen indeholder bl.a.: 
  • Modtagelse af patienten. Du vil modtage patienten i teamet. Patienterne er henvist via egen læge, 1813 eller fra andre specialer. 
  • Plejeopgaver. Du skal bl.a. som en del af plejen varetage modtagelsen af akutte patienter, herunder blodprøvetagning, anlæggelse af IV adgange og operationsklargøring. Derudover er der en stor koordineringsopgave med lægerne i afdelingen i forhold til at give patienten den bedst mulige opstart af behandlingsforløbet.  
  • Selvstændig sygeplejebehandling. Du vil komme til at arbejde med selvstændige patientforløb samt koordinering af accelererede patientforløb i tæt samarbejde med lægen f.eks. i fast track.  
Hvad tilbyder vi dig? 
Udvikling til den enkelte. Vi sørger løbende for, at du er godt klædt på til at varetage dine arbejdsopgaver. Vi har et struktureret kompetenceudviklingsprogram med bl.a. formaliseret introduktions- og oplæringsforløb, tjenestetidsplanlagt undervisning samt mulighed for uddannelse. Vi har gode karrieremuligheder i afdelingen og i samarbejde med den enkelte medarbejder, tilrettelægger vi en individuelle karrierevej ud fra interesseområder og ønsker.  
 
Omstillingsparate og medinddragende ledere. Vi er nysgerrige på vores medarbejders observationer og forslag til ændringer, og vi inddrager medarbejderne i vores forandringsprocesser og optimeringer af arbejdsgange. Vi har fokus på medarbejdernes arbejdsmiljø og trivsel, og vi arbejder for at vores medarbejdere føler sig lige så Ventet og Velkomne som vores patienter, da vi ved at glade medarbejdere giver tilfredse patienter.  
 
NYT Akuthus. Vi skal flytte i et nyt Akuthus. Med de nye rammer, de rette kompetencer og diagnostisk teknologi er det visionen, at vi skal sætter standarden for udredning og behandling af akutte patienter i Danmark. Hør vores kollega og arbejdsmiljørepræsentant Karina fortælle om det nye Akuthus her.  
 
Et par praktiske detaljer 
Der er tale om stillinger i vores Kirurgiske Team eller Medicinske Team. Kirurgisk Team modtager akutte uafklaret mave-tarm medicinske/kirurgiske patienter samt urologiske patienter. Det Medicinske Team modtager akutte uafklaret medicinske samt neurologiske patienter. Ret gerne din ansøgning til enten det medicinske eller kirurgiske team.  
 
Vi kan tilbyde ansættelse i fast stilling på 32-37 timer pr. uge i blandede vagter pr. 1.3.19 eller efter aftale.  
 
Du må påregne 10-12 vagter på 4 uger samt weekendvagt hver 3. weekend, med en ekstra arbejdsweekend på 12 uger.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.  
 
Send os din ansøgning senest mandag den 21/1-19 kl. 12:00 via linket. Vi forventer at afholde samtaler løbende.
 
Har du spørgsmål?
Vil du vide mere om vores afdeling, eller ønsker du at besøg os, så kontakt en af afdelingssygeplejerskerne. 
 
Medicinsk team: Jessie Hansen 38689963 eller Marie Louise Duerlund Colombo 38681045 
 
Kirurgisk team: Minna Birk Pedersen 38682533