Jobbet "Er du vores nye kollega på intern medicinsk sengeafsnit M33 i Glostrup?" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Kettegård Allé 30, 2650 Hvidovre

Dit næste skridt
Dygtig social- og sundhedsassistent gerne med lungemedicinsk og endokrinologisk erfaring søges til 1 års vikariat med tiltrædelse snarest muligt. 
 
Vi er et spændende og travlt medicinsk sengeafsnit. Vi varetager behandlingen af patienter med KOL og diabetes samt andre intern medicinske sygdomme. Vi har et stærkt tværfagligt samarbejde med terapeuter, pårørende og primær sektor. 
 
Afnittet er normeret til 21 senge, vi har en gennemsnitlig indlæggelsestid på 1-10 dage. 
 
Du skal trives med, at tingene til tider kan gå stærkt, og du skal kunne lide at arbejde i et til tider travlt men spændende miljø, hvor du ofte har mange bolde i luften. 
 
Vores personalegruppe
Vores dygtige assistentgruppe er alle erfarne social- og sundhedsassistenter med en meget stor faglighed og en stor passion for de medicinske patienter. De har alle været her i mange år og har deraf oparbejdet mange udvidede kompetencer. 
 
Afsnittets sygeplejersker er både novicer og erfarne sygeplejersker, fælles er et ønske om et godt patientforløb for den medicinske patient. 
 
Afdelingen uddanner sygeplejestuderende, social- og sundhedsassistentelever, og har et velfungerende studiemiljø, med et engageret vejlederteam, som du også har mulighed for at blive en del af. 
 
Vores ønsker til en kommende kollega 
Vi værdsætter at yde sygepleje på et højt fagligt niveau og derfor er det vigtigt at du kan se dig selv i et afsnit, hvor vi i fællesskab kan løfte denne opgave. Vi har et godt arbejdsmiljø og tværfagligt samarbejde, som vi værner om. Derfor er det vigtigt for os med en respektfuld og imødekommende omgangsform, fleksibilitet og vilje til udvikling og ikke mindst en god portion humor. 
 
Vi forventer, at du kan svare ja til følgende
 • Er uddannet social- og sundhedsassistent gerne med erfaring fra tidligere hospitalsansættelse, men ikke et krav. 
 • Kan yde sygepleje på et højt niveau og er i stand til at yde omsorg til den medicinske patient og dennes pårørende.
 • Kan bevare overblikket og er i stand til at prioritere dine opgaver – også når det går stærkt og der skal holdes mange bolde i luften. 
 • Søger sparring, når du har behov for det. 
 • Bidrager med en positiv og initiativrig tilgang til sygeplejen og dens udvikling. 
 • Prioriterer det gode samarbejde og et godt arbejdsmiljø. 
 
Din opgave som social- og sundhedsassistent hos os 
Pleje- og omsorgsopgaver indgår som en naturlig del af social- og sundhedsassistentens arbejdsområde på afsnittet. Desuden indgår opgaver som fx:
 • Pasning af PVK, ophængning af basisvæsker i samarbejde med sygeplejersken.
 • Anlæggelse af PVK, ernæringssonde, A-punktur m.m..
 • Screeninger: Ernæring, tryksår, fald m.m.. 
 • EWS, ortostatisk BT og andre observationer.
 • Deltagelse i udskrivningskonferencer med kommune og pårørende.
 • Vejlederrolle for social- og sundhedsassistentelever.

Ansættelsesvilkår 

Stillingen er på 32 timer/ugen, og i blandede vagter med weekendvagt hver 2 weekend og er til besættelse pr. 1. februar eller efter aftale. 
 
Medicinsk Afdeling har siden 1. januar 2015, været en del af Amager og Hvidovre Hospital, men er beliggende på Rigshospitalet – Glostrup Hospital. 
 
Ansøgningsprocedure 
Hvis ovenstående har vakt din interesse og du ønsker mere information om vores afsnit eller har lyst til at besøge os, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Sanne Løjstrup Kristensen på tlf.: 38 63 27 20.  
 
Ansøgningsfrist d. 28/12-2019. Samtaler afholdes løbende. 
 
Ansøgning og cv sendes via linket her på siden.