Jobbet "Nattevagt til PCH på Righshospitalet" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

edel sauntes alle 10, 2100 København Ø

Dit næste skridt
Social og sundhedsassistent til fast nattevagt på Psykiatrisk Center København, intensivt afsnit 6112  
 
Vi er et intensivt afsnit med plads til 12 patienter med alle slags psykiatriske diagnoser. Vores afsnit ligger på Rigshospitalet. Vi modtager primært patienter fra indre by og Østerbro. Behandlingen og sygeplejen har inddragelse af patienter og pårørende i centrum.  
 
Vi er et ungt afsnit med masser af ambitioner. I marts afholdt vi to temadage som opstart til implementeringen af Safewards. Vi har implementeret tre af interventionerne og er i gang med den fjerde nu.  
 
Vi arbejder med LEAN og holder ugentlige forbedringsmøder og det rykker! I øjeblikket har vi fokus på vores dagsstruktur for at sikre, at vi får de bedst mulige arbejdsgange i alle tre vagtlag 
 
Vi har både fysio- og ergoterapeut, der kommer i afsnittet og træner, går ture og har forskellige grupper og individuelle forløb med vores patienter. Og så har vi Projekt ”Frirum i psykiatrien”, som tilbyder mange forskellige aktiviteter i afsnittet. I øjeblikket er haven ved at blive gjort vinterklar og så bliver her to gange om ugen afholdt koncerter med forskellige musikere, som det er ret fantastisk at være med til ! (http://pov.international/psykiatriske-patienter-er-godt-selskab/) 
 
Og hvorfor skal man søge job hos lige netop os? Vi har spurgt en af vores indlagte patienter, hvad hun har af gode grunde: 
 
I har det megafedt sammen som personalegruppe, fordi I har et godt sammenhold og hjælper hinanden med at passe patienterne. I bager pandekager, boller og henter kaffe til hinanden. I har tid til at spise sammen med patienterne (det giver en dejlig ro)” 
 
Vi er en personalegruppe med næsten lige mange mænd og kvinder, både nyuddannede og erfarne, vi er forskellige og kan forskellige ting. En af vores patienter har skrevet til os efter udskrivelsen: 
 
Den sidste oplevelse jeg gerne vil takke for, er den store diversitet i personalet på afdelingen. Der er nogen som interesserer sig for fodboldlandskampe og andre for royale bryllupper -begge interesser førte til popcorn og frugt i tvstuen. Dem der altid sørger for kaffe på kanden og dækker bordet fint op inden maden. Dem der altid har tjek på procedurerne og dem der indimellem misser sikkerhedsrunden, fordi aftenens bordtenniskamp med en dejlig patient nåede femte sæt. Og den særlige stemning rene mandevagter skaber.” 
 
Som nattevagt hos os arbejder du 28 timer om ugen, din vagtuge starter onsdag i lige uger. Du vil blive en del af et fast og velfungerende nattevagtshold, i huset er der ud over to sosuer på hvert afsnit  også en trisse og en ressource (sosu) i vagt hver nat. Det er super vigtigt, at du er mødestabil og har viljen til at samarbejde. 
 
Stillingen er til besættelse efter aftale, samtaler vil blive afholdt løbende. Ønskescenariet er at få dig ansat, så du kan starte hos os til februar. 
 
Hvis du vil høre mere om jobbet, eller hvis du vil på besøg til en kop kaffe og en rundvisning, kan du ringe til afdelingssygeplejerske Rikke Knudsen på telefon 3864 704 eller skrive på rikke.knudsen.01@regionh.dk. Vi kan også arrangere, at du møder ham, du vil skulle have flest vagter med. 
 
Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder FOA og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.