Region Sjælland

Region Sjælland

Ingemannsvej 48, 4200 Slagelse

Ledende overlæge søges til at sætte kursen for Danmarks bedste ortopædkirurgiske afdeling, Slagelse Sygehus

Vi er 187 medarbejdere, der har brug for en ny ledende overlæge til at lede og videreudvikle vores afdeling. Du skal hjælpe os med at få skabt en stærk teamorienteret kultur, hvor tværfaglighed og et godt kollegaskab løfter de udfordringer, vores arbejdsdage byder på. 
 

Vi har store ambitioner på Ortopædkirurgisk Afdeling på Slagelse Sygehus. Vi vil skabe patientforløb, der tager udgangspunkt i en stærk og dyb faglighed. Vi vil styrke vores uddannelsesmiljø, så man hos os får det mest mulige ud af sit uddannelsesforløb. Endelig vil vi have et arbejdsmiljø, der fordrer sammenhold og samarbejde og ikke mindst et motiverende og meningsfuldt arbejdsliv.

Men vi har brug for en modig, ambitiøs og kompetent leder, der skal hjælpe med at virkeliggøre disse ambitioner. En leder der fagligt kan løfte vores afdeling og være med til at skabe det fundament, som vi skal bygge vores ambitioner på. Sammen med den ledende oversygeplejerske skal du kunne forene rammerne og retningen for afdelingen med faglig og personlig udvikling i medarbejdergrupperne. I vil have et kontinuerligt fokus på, at Ortopædkirurgisk Afdeling fortsat er en afdeling med et stærkt sammenhold, stærke relationelle kompetencer og et stærkt fokus på kerneopgaven – Det gode patientforløb.

Sammen sikrer I endvidere at Center for planlagt ortopædkirurgi til stadighed er effektivt og kan levere sammenhængende og velstrukturerede patientforløb i takt med efterspørgslen.
Ortopædkirurgisk Afdeling er allerede nu en velfungerende afdeling med et rigtig godt og tværfagligt arbejdsmiljø. Personalegruppen har en følelse af fælles ansvar for helheden, og samarbejdet er præget af tillid, respekt, loyalitet og professionalisme. Men vi vil være endnu bedre.

Vores nye ledende overlæge
I din ledelse har du stort fokus på det tværfaglige samarbejde og at skabe en sammenhængskraft i afdelingen. Du evner at tage alle faggruppers perspektiv og arbejder ud fra en overbevisning om, at vi løfter i flok. Din tilgang til ledelse er anerkendende og empatisk, og du vægter tværfaglig ledelse højt med lige ledelse af alle faggrupper.
Vi forventer, at du kan være en reflekterende og nytænkende sparringspartner for den ledende oversygeplejerske, og at din ledelse er inddragende i forhold til afdelingens øvrige ledere og medarbejdere. I et ligeværdigt samarbejde skal I stå i spidsen for udviklingen og driften af afdelingen, og sammen styrke samarbejds- og arbejdskulturen i afdelingen og indgå i et konstruktivt og tværfagligt samarbejde med de øvrige afdelinger på sygehuset.

Kvalifikationer
Du er speciallæge i ortopædkirurgi, er fagligt engageret, velfunderet og kan samarbejde bredt og tværfagligt i et travlt miljø under de generelle udfordringer som sundhedsvæsenet mødes med i disse år. Det er vigtigt, at du har tæft og forståelse for at arbejde i en politisk styret organisation, samtidig med en god organisatorisk forståelse, og evnen til at se tingene i et helikopterperspektiv.

Relevant ledelseserfaring og uddannelse vil blive prioriteret, men hvis du ikke allerede har en relevant lederuddannelse, er vi indstillet på at tilbyde dig en, for eksempel en Master i Ledelse. Der vil fra Sygehusledelsens side være fokus og stor opbakning til din lederrolle.

Om Ortopædkirurgisk afdeling på NSR sygehuse
Afdelingen er fordelt på to matrikler med en travl akut funktion på Slagelse Sygehus og en stor elektiv produktion på Næstved Sygehus. Der arbejdes dynamisk på at øge kapaciteten med fokus på hjemtag gennem effektive forløb og patient-medinddragelse.

Ortopædkirurgisk Afdeling, Næstved Sygehus
I Næstved ligger Center for Planlagt Ortopædkirurgi som udelukkende udfører planlagt ortopædkirurgi. Afdelingen er center for udskiftning af led i hofter og knæ med en estimeret produktion på ca 1.400 alloplastikker i 2019, som fordeler sig med ca. 1/3 hofter og 2/3 knæ herunder planlagte revisioner. Derudover udfører afdelingen ca. 2.300 ambulante operationer.
Afdelingen i Næstved rummer et sekretariat, et sengeafsnit med 16 senge og et ambulatorie.
Der er 75 medarbejdere i afdelingen heraf 15 speciallæger og en specialeansvarlig overlæge. Til afsnittet på Næstved Sygehus hører også den Regionale Ortopædkirurgiske Fællesvisitation som modtager, registrerer og behandler alle henvisninger fra praktiserende læger, speciallæger samt sygehusafdelinger rundt om i landet.  Herfra fordeles henvisningerne til de ortopædkirurgiske afdelinger på regionens sygehuse. I Fællesvisitationen er p.t. ansat otte medarbejdere heraf en overlæge.

Ortopædkirurgisk Afdeling, Slagelse Sygehus
Her modtages akutte ortopædkirurgiske patienter døgnet rundt. Afdelingen varetager den Regionale Funktion for håndkirurgi i Region Sjælland.
Afdelingen i Slagelse rummer et sekretariat, et sengeafsnit med 18 senge, et ambulatorie med samlet sårbehandling for Næstved og Slagelse Sygehus og 16 senge i Ortopædkirurgisk sengeafsnit.
I afdelingen er der 112 medarbejdere ansat heraf 27 læger fordelt på to specialeansvarlige overlæger, 10 overlæger, fem afdelingslæger, fire H-uddannelsesstillinger, fire introduktions- stillinger og to u-klassificerede stillinger.

Der gennemføres årligt ca. 4.250 operationer fordelt på akutte og ambulante operationer. I ambulatoriet er der årligt ca.  21.000 besøgende. Den samlede DRG produktion i 2018 er estimeret til 315,4 ca. mio. kr. i DRG-point med et budget på ca. 140 mio. kr.

Ansættelsesvilkår
Stillingen ønskes besat snarest muligt. Ansættelse sker på overenskomstmæssige vilkår efter aftale med forhandlingsberettiget organisation.

Yderligere oplysninger
Hvis du ønsker yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte vicedirektør Charlotte Bøll Larsen, chbl@regionsjaelland.dk, 30 11 79 57 eller ledende oversygeplejerske Helle Nørtved Frandsen, hnf@regionsjaelland.dk, 26 36 79 09.

Du bedes motivere din ansøgning og deri forholde dig til de syv lægeroller/kompetenceområder. Sammen med din motiverede ansøgning bedes dit cv bilagt dokumentation af formelle og faglige kompetencer.

Ansøgningsfrist 09.01.19

Ansættelsessamtaler 16. og 24.01.19

Mellem 1. og 2. samtale skal de udvalgte kandidater gennemføre en test, ligesom der vil blive indhentet referencer fra ledere, kolleger og medarbejdere efter nærmere aftale med den enkelte kandidat.

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Vi har viljen til at blive bedre hver dag

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er både et akut- og specialsygehus. Vi er ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Vi ønsker at tiltrække de bedste medarbejdere, der tør tænke nyt og anderledes i hverdagen til patientens bedste.
Stærk faglighed og udvikling skal sikre god og ensartet høj kvalitet i behandlingen døgnet rundt. Vi skaber forbedringer og nye løsninger i fællesskab. Vi lægger vægt på datadrevet og synlig ledelse og tilsigter en uformel og uhøjtidelig omgangstone baseret på gensidig tillid mellem leder og medarbejder. Vi prioriterer uddannelse, forskning og udvikling, fordi vi mener, at faglighed er afgørende for at nå vores mål.
På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse gør vi os umage med at skabe en udviklende og spændende arbejdsplads, og vi arbejder for at være Region Sjællands bedste uddannelsessted.

Dit behov – vores fælles opgave

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Næstved Sygehus & Slagelse Sygehus
  • Kontaktperson
    Charlotte Larsen
  • Adresse
    Ingemannsvej 48, 4200 Slagelse
  • Stillingstype
    Leder
  • Speciale
    Ortopædisk kirurgi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-05-2019
  • Regionens jobnr.
    004968
  • Quick-nr.
    360739
  • Indrykningsdato
    07-12-2018
  • Ansøgningsfrist
    09-01-2019 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Næstved Sygehus & Slagelse Sygehus
  • Adresse
    Ingemannsvej 48, 4200 Slagelse
  • Kontaktperson
    Charlotte Larsen
  • Stillingstype
    Leder
  • Speciale
    Ortopædisk kirurgi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-05-2019
  • Regionens jobnr.
    004968
  • Quick-nr.
    360739
  • Indrykningsdato
    07-12-2018
  • Ansøgningsfrist
    09-01-2019 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.