Jobbet "Social- og sundhedsassistent til Anæstesi afsnittet" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Dyrehavevej 29, 3400 Hillerød

Dit næste skridt
Vi søger vi en serviceminded og ansvarsbevidst social- og sundhedsassistent. 
 
På anæstesiafsnittet varetager vi anæstesi inden for kirurgi, ortopædi, gynækologi/obstetrik, øre-næse-halskirurgi, kirurgi til børn samt assistance til eksterne funktioner som traumer og ECT- og DC behandlinger. 
 
Du kommer til at indgå i team på seks social- og sundhedsassistenter, som har til opgave at servicere anæstesipersonalet, skifte udstyr ud imellem operationerne, opfyldning af assistanceborde, bestilling af varer, opfyldning af depoter og rengøring af anæstesiudstyr. Derudover vil der periodevis forekomme almindelige rengøringsopgaver, som er ansvarsopdelt. 
 
Stillingen indbefatter ikke egentlig patientkontakt, men det forventes, at du i belastede situationer kan gå plejepersonalet til hånde efter behov. Vi lægger stor vægt på, at introduktion og oplæring tilpasses dine kompetencer. 
 
Du er åben og imødekommende, kan rumme forskelligheder og deltager gerne aktivt og konstruktivt i forandringsprocesser. Du har gode samarbejdsevner og vil bidrage til den positive ånd i vores specielle funktion i en spændende hverdag med mange udfordringer. 
 
Ansættelsesvilkår 
Stillingen er til besættelse 1. marts 2019 eller efter aftale. 
Stillingen er på 32 timer, og indeholder aftenvagter, men er weekend- og helligdagsfri. 
 
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. 
 
Ansøgningsfrist: den 15. januar 2019 kl. 12.00. Vi forventer at afholde samtaler den 22. januar 2019. 
 
Ansøgning og CV sendes online via linket her på siden.