Jobbet "Radiograf søges til Hjertesygdomme" er udløbet

Region Midtjylland

Hjertesygdomme

Palle Juul-Jensens Boulevard 99, 8200 Aarhus N

Dit næste skridt

Afdeling for Hjertesygdomme, AUH, søger en radiograf til (MR af hjertet).

En spændende, 1-årig stilling som radiograf med specifik funktion indenfor hjerte-MR er ledig med tiltrædelse per 1. februar  2019 eller efter aftale.

Det er et krav, at ansøger har interesse for og kan fremvise dokumenteret omfattende erfaring med hjerte-MR-undersøgelser, herunder med skanning af GUCH-patienter med kompleks kardiovaskulær anatomi, samt i brug af Philips og Siemens MR-skanner.

Stillingen indebærer ansvar og varetagelse af både kliniske hjerte-MR-skanninger og forskningsskanninger. Stillingen indbefatter desuden praktisk udvikling af kardiovaskulær magnetisk resonans til avancerede hjerteundersøgelser.

Der er mulighed for en vis fleksibilitet med hensyn til arbejdsplanlægning, således at forskningsskanninger kan planlægges i henhold til individuelle ønsker.

Der vil være gode muligheder for faglig udvikling i tæt samarbejde med læger og forskere fra afdeling for Hjertesygdomme.

Den ugentlige arbejdstid vil være 20 timer, og ansættelsesperioden er  berammet til 1 år.
 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest og en tilfredsstillende autorisation.

Yderligere oplysninger om stillingen kan indhentes ved, lærestolsprofessor Hans Erik Bøtker, på 4029 3389, eller på hansboet@rm.dk  eller afdelingslæge Mette Marie Madsen, på 4014 4877, ellerpå meemas@rm.dk.


Ansøgningsfrist: Søndag den 13. januar 2019
 
Samtalerne forventes afholdt ultimo januar 2019


Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.