Jobbet "Ergoterapeut i vikariat til håndkirurgisk område, Ergoterapien, Slagelse Sygehus" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Fælledvej 11, 4200 Slagelse

Dit næste skridt

EN AFDELING I BEVÆGELSE - MED PATIENTEN I CENTRUM

Brænder du for at hjælpe patienter til igen at mestre meningsfulde hverdagsaktiviteter?

Ergoterapien på Slagelse Sygehus søger barselsvikar for ergoterapeut inden for det håndkirurgiske område snarest – gerne fra d. 15.01.19 og indtil 31.07.19.

Som ergoterapeut vil du udføre ambulant specialiseret genoptræning af håndkirurgiske patienter. Dine patienter kommer med frakturer i hånd, underarm og albue, senelæsioner, klem- og nerveskader, amputationer og andre komplicerede håndskader.

På en travl dag er det vigtigt, at du er forandringsparat og kan bevare overblikket – også når dagens bookinger akut må ændres. Du arbejder præcist og effektivt i din dokumentation.

Vil du gerne give din erfaring videre?

Hos os får du rig mulighed for give din erfaring videre til kommende ergoterapeuter, da vi er praktiksted for UCSj Ergoterapeutuddannelsen i Næstved.

Trives du i et miljø med fokus på høj faglighed og god trivsel?

Vi er en dynamisk gruppe på 5 ergoterapeuter, som finder det spændende og udfordrende at arbejde med nye operationsformer og træningsmetoder som f.eks. tidlig mobilisering, ledmobilisering, akupunktur og ultralyd scanning. Vi samarbejder og sparrer både med hinanden og med håndkirurgerne. Vores arbejdsdag er meget varieret og vi har stor medindflydelse på planlægningen – ligesom god trivsel og humor er i fokus hver dag.

Din nye arbejdsplads

Ergoterapien på Slagelse Sygehus er en del af Afdeling for Fysio- og Ergoterapi, Næstved, Slagelse og Ringsted Sygehuse – og arbejder kontinuerligt med produktivitet, kvalitet og ikke mindst den patientoplevede kvalitet gennem medinddragelse af patienten og pårørende via dialog omkring deres oplevelser af vores ergoterapeutiske behandling. Vi tager udgangspunkt i dine kompetencer og nødvendig oplæring til specialet vil finde sted.

Dine nye kolleger

I Ergoterapien på Slagelse Sygehus vil du møde 16 engagerede ergoterapeuter – heraf 1 ledende ergoterapeut og 4 specialeansvarlige ergoterapeuter og en klinisk underviser samt én sekretær.

Din arbejdstid er 37 timer pr. uge i tidsrummet fra kl. 8 – 15 og en enkelt dag om ugen til kl. 17.

Vil du vide mere?

Funktionsbeskrivelse og yderligere oplysninger om stillingen kan du få ved at henvende dig til ledende ergoterapeut Trine Nielsen, 58 55 96 25.

Vil du være vores ny kollega?

Send din ansøgning med relevante bilag senest d. 06.01.19.

Samtaler forventes afholdt i uge 2.

Vi ser meget frem til at modtage din ansøgning.

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Vi har viljen til at blive bedre hver dag

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er både et akut- og specialsygehus. Vi er ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Vi ønsker at tiltrække de bedste medarbejdere, der tør tænke nyt og anderledes i hverdagen til patientens bedste.
Stærk faglighed og udvikling skal sikre god og ensartet høj kvalitet i behandlingen døgnet rundt. Vi skaber forbedringer og nye løsninger i fællesskab. Vi lægger vægt på datadrevet og synlig ledelse og tilsigter en uformel og uhøjtidelig omgangstone baseret på gensidig tillid mellem leder og medarbejder. Vi prioriterer uddannelse, forskning og udvikling, fordi vi mener, at faglighed er afgørende for at nå vores mål.
På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse gør vi os umage med at skabe en udviklende og spændende arbejdsplads, og vi arbejder for at være Region Sjællands bedste uddannelsessted.

Dit behov – vores fælles opgave