Jobbet "Faglig stærk afsnit søgr fast aften- eller nattevagt" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Bispebjerg Bakke 23, 2400 København NV

Dit næste skridt
Ønsker du at indgå i et fantastisk team på gastromedicinsk sengeafsnit K3. så læs videre. 
Gastromedicinsk sengeafsnit søger 2 social og sundhedsassistent til fast aften-eller nattevagt. Vagt og timetal kan du selv have indflydelse. Stillingen er til besættelse pr. 1/3-2019 eller efter aftale.
 
Om K3 
Medicinsk sengeafsnit K3 er en del af vores abdominalcenter.  Vi varetager diagnostik, behandling og pleje af patienter inden for hepatologi og gastroenterologi.  
Vi er en personalegruppe, som er meget ærekære omkring vores fag og vores patienter. Vi vil ikke nøjes med. Derfor vægter vi kompetenceudvikling og stabilitet højt. Noget vi er stolte af at kan honorere! 
Vi er en stabil personalegruppe med stor mangfoldighed i aldersspredning, køn, etnicitet, erfaring og kompetencer. 
Vi interesserer os både fagligt og socialt for hinanden. Trivsel og den gode stemning vægtes højt og der arrangeres ofte sociale arrangementer i fritiden. Dette smitter af på den gode stemning og styrker sammenholdet på afdelingen.  
Arbejdsopgaverne i sengeafsnittet spænder vidt- fra selvstændig pleje at den stabile patient til at hjælpe til med plejen af den akut dårlige patient. 
Vores patientgruppe er meget bred. Vi har den yngre gruppe med inflammatoriske tarmsygdomme såsom morbus Crohn og colitis ulcerosa. Vi behandler også patienter med leversygdomme. Dette omhandler primært patienter med levercirrose og dens kompleksitet. En stor gruppe har levet et langt liv med et alkoholoverforbrug, så udover at have sociale udfordringer, har de også følgevirkninger i form af ascites, levercoma og variceblødninger. Det er komplekse sygdomme og kræver ofte semi-intensiv behandling. På afdelingen er der tyve sengepladser, hvoraf de tre er semi-intensive. Hertil har vi et meget tæt samarbejde med vores intensiv afdeling.   
På K3 er der tilknyttet en Levercirroseklinik, der varetages af vores egne sygeplejersker. Tre sygeplejersker og læger er tilknyttet. Klinikken fungerer som et ambulatorie og ligger på selve afdelingen. Den har åbent to dage om ugen. Dette giver klienterne mulighed for at vende tilbage til afdelingen med nyt håb, at blive genkendt og føle, at de bliver taget seriøst. Vi lægger stor vægt på at støtte klienten med alt det vi kan. Responsen fra klienterne har gennemgående været positiv, og det har haft en stor effekt på deres liv, at kunne blive fulgt og støttet i klinikken. Denne klinik startede som et sygeplejerskeprojekt, og er nu en fast integreret del af vores afdeling. 
Vi arbejder ud fra at gøre plejen individuel til den enkelte patient og dens pårørende. Vi ligger vægt på stor faglighed, selvstændighed, at have overblik og engagement. Hvis du er åben over for ny læring og ønsker at udvikle både dig selv, men også afdelingens fokusområder, er der bred mulighed for dette. 
Vi søger en social og sundheds assistent der har nogle års erfaring, gerne fra et sengeafsnit. Du skal være fuld af gå på mod og ikke være mange for at kaste dig ud i nye ting. Du skal kunne lide at arbejde i en til tider travl hverdag med vekslende opgaver. Samt være godt til at strukturer dine arbejdsopgaver. 
 
Introduktion, udvikling og uddannelse 
 
Individuelt 6 ugers introduktionsprogram 
Sygeplejekonference og undervisning en gang ugentligt 
Mulighed for supervision 
Løbende kompetenceudvikling 
Social/faglig mentor. 
Mulighed for medicinkursus 
 
-Har stillingen fanget din interesse, så send en ansøgning på linket længere nede på siden. Har du behov for yderligere oplysninger om stillingen, eller har du lyst til at besøge os. Så kontakt Afdelingssygeplejerske Maria Holm Frank på telefonnummer 30914148. 
Ansøgningsfrist d. 14/1-2019 kl 12.