Jobbet "Fysioterapeut til Medicinsk gruppe Herlev og Gentofte Hospital – Gentofte Matriklen" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

kildegårdsvej, 2900 Hellerup

Dit næste skridt

Vi søger en autoriseret fysioterapeut til en tidsafgrænset stilling. Stillingen er på 37 timer og i perioden 1. februar 2019 – 31. marts 2021.

Afdeling for Ergoterapi og Fysioterapi er en selvstændig tværgående klinisk afdeling på Herlev og Gentofte Hospital. Denne stilling er som udgangspunkt på Gentofte matriklen, men kan på sigt ændre sig i forbindelse med den kommende Hospitalsplan for Herlev og Gentofte Hospital.

Afdelingen er en terapi i konstant bevægelse med fokus på kvalitet og faglig udvikling, herunder en konstruktiv kritisk tilgang til vores faglige standarder. Vi forventer, at du som medarbejder tager aktiv del i vores aktiviteter og sammen med dine kollegaer bidrager til at skabe en arbejdsplads med et inspirerende fagligt miljø og høj trivsel.

Medicinsk gruppe består af både fysioterapeuter og ergoterapeuter, som dækker de medicinske specialer indenfor endokrinologi, infektionsmedicin, geriatri (herunder Faldklinikken), lungemedicin og hjertemedicin. Derudover indgår vi i ergonomiske opgaver samt i forflytningsundervisning af personale i huset.

Om stillingen

De primære opgaver består i vurdering og udskrivelse af den indlagte patient. Terapeuterne er fast tilknyttede de enkelte sengeafsnit, men hjælper til på tværs af specialerne. Der kan også forekomme opgaver i relation til ambulant holdtræning af patienter med balancebesvær, KOL, diabetes eller hjerteproblemer samt forflytningsundervisning.

Opgavevaretagelsen fordrer viden og kompetencer indenfor klinisk ræsonnering (ICF), sygdomslære, lungefysioterapi, forflytning, hjælpemidler samt tværfagligt og tværsektorielt samarbejde. Ansøgere med kendskab til Sundhedsplatformen og indenfor ovenstående specialer vil blive foretrukket.

Vi forventer, at du

 • Har kendskab til arbejdet på et hospital og gerne erfaring med Sundhedsplatformen

 • Har relevant klinisk erfaring

 • Har gode tværfaglige samarbejdsevner både mundtligt og skriftligt

 • Kan arbejde selvstændigt, men stadig være en aktiv holdspiller

 • Er omstillingsparat og trives på en travl samt alsidig arbejdsplads

 • Er en glad og positiv person, der er god til at tage initiativer

Vi tilbyder dig

 • Dygtige og engagerede kollegaer

 • En god atmosfære

 • Fokus på faglig udvikling, projektarbejde og forskning

 • En udviklingsterapeut, der støtter op om faglige udviklings- og forskningsprojekter

 • En ledelse, der ønsker en høj grad af medarbejderinddragelse

 

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Danske Fysioterapeuter og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Ansøgningsprocedure

Hvis du er interesseret og gerne vil vide mere omstillingen er du velkommen til at kontakte konstitueret afdelingsterapeut Marianne Kaysfeld Ramhede på telefon 38 67 35 14 eller du kan læse mere om afdelingen på www.gentoftehospital.dk.

Ansøgningsfrist: 14. januar kl. 12

Indkaldelse til samtale: 16. januar

Samtaler afholdes: 22. januar.