Jobbet "Fysioterapeut søges til fast stilling pr. 1. feb. 2019 eller snarest herefter – til det medicinske område på Bispebjerg Hospital." er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Bispebjerg Bakke 23, 2400 København NV

Dit næste skridt
Vi søger en fysioterapeut, til et spændende job med faglige udfordringer og ansvar inden for behandling af medicinske og mavetarmkirurgiske patienter. Der er tale om en fast stilling på 37 timer.  
 
 
Hvem er vi? 
Fysio- og ergoterapiafdelingen på Bispebjerg og Frederiksberg Hospitaler fungerer som en klinisk tværgående enhed med egen forskningsenhed. I afdelingen ønsker vi at gøre en forskel. Vi prioriterer forskning og udvikling, er åbne for nytænkning, og vi tager ansvar for vores faglige standard gennem progressiv og kritisk tilgang til vores arbejde – vi forventer, at du arbejder med samme udgangspunkt og naturligt tager aktiv del i udviklingen.  
 
 
Om stillingen: 
Det medicinske område rummer følgende afdelinger: hjertemedicinske, lungemedicinske samt intern medicinsk afdeling. Herudover er det team du indgår i også knyttet til de mave- og tarmkirurgiske afdelinger, intensiv, dermatologisk og palliativ afdeling samt videnscenter for sårheling. Dertil er rehabiliteringsenhederne KOL og levercirrose. Du vil primært arbejde med indlagte medicinske patienter, hvor mange af patienterne er kronisk syge. Du indgår i et team bestående af 12 fysioterapeuter som arbejder med flere forskellige specialer. Du vil blive introduceret til at kunne varetage opgaver i flere af specialerne, men vil i hverdagen være tilknyttet et fast afsnit.  Det vil forekomme weekendvagter ca. hver 2. måned, i henholdsvis lungevagt og vagt på den akutte medicinske modtagelse.  
 
Vi forventer, at du: 
  • er velfunderet i fysioterapeutiske metoder, kan anvende dem i praksis og at du kan lide at tage ansvar og prioritere i komplekse faglige problemstillinger 
  • trives i et akutmiljø, og er i besiddelse af et godt overblik i en travl hverdag  
  • kan følge med i specialernes vidensgrundlag og udvikling, samt at kunne arbejde med implementering af de nyeste evidensbaserede metoder og praksis 
  • er effektiv og præcis i dokumentationen af dit arbejde, både skriftligt og mundtligt 
  • er ansvarsbevidst, selvstændig og har gode samarbejdsevner  
 
Vi tilbyder: 
  • et udfordrende og selvstændigt job i en stor og spændende organisation 
  • en arbejdsplads hvor målsætningen er implementering af evidensbaseret praksis 
  • tværfagligt samarbejde, hvor terapeuter er en meget værdsat faggruppe og vigtig del af patientforløbet 
  • en arbejdsplads der har positive forventninger til dig 
  • en ledelse, der prioriterer innovation, faglig udvikling og trivsel højt   
 
 
 
Ansættelsesvilkår 
Stillingen er en fast stilling med til besættelse 1. feb 2018. Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Danske Fysioterapeuter, og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.  
 
Ansøgningsprocedure 
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Naja Mark Henriksen på telefon 51 43 62 87 eller læse mere om afdelingen på: www.bispebjerghospital.dk. Ansøgningsfristen er d. 20/1 kl.12 Samtalerne afholdes torsdag d. 24/1. Ansøgning og CV sendes online via linket til højre.