Jobbet "Rigshospitalet-Glostrup søger fysioterapeut til rygområdet" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Valdemar Hansens Vej, 2600 Glostrup

Dit næste skridt
Til Team 2 søger vi en fysioterapeut til fast ansættelse pr. 1. februar 2019 eller snarest muligt. Teamet er internt organiseret inden for to hovedområder, der varetager fysioterapi til patienter tilknyttet Videncenter for Reumatologi og Rygsygdomme samt patienter tilknyttet Medicinsk afdeling.  
Som fysioterapeut i teamet betjener man primært et af de to hovedområder. Hovedfunktionen for stillingen vil være i rygområdet. Rygområdet består af hospitalets to rygkirurgiske sengeafsnit, et reumatologisk sengeafsnit, et daghospital og rygambulatoriet. I arbejdet med de indlagte patienter indgår fysioterapeuterne i udrednings- og behandlingsforløb, primært med fokus på mobilisering, smertehåndtering og vurdering i forhold til videre genoptræning. I rygambulatoriet arbejdes der i tværfaglige teams m.h.p. udredning og behandling af patienter, som indgår i regionens forløbsprogram for lænderyg lidelser.  
Det medicinske område betjener 5 medicinske sengeafsnit herunder et geriatrisk sengeafsnit, ambulant træning af hjerte og KOL patienter. Vi har desuden en ambulant faldudrednings klinik, med særlige udredningsforløb for patienter med vestibulær eller autonom dysfunktion. Teamet varetager også behandling af scapula alata i samarbejde med reumatologisk ambulatorium.  
 
Vi tilbyder:  
• Hovedfunktion inden for rygområdet  
• Mulighed for at bruge og udvikle dine faglige og personlige kompetencer  
• Indflydelse på dit arbejde  
• Et godt arbejdsklima med gode kolleger  
• Mulighed for at arbejde i en afdeling, hvor tværfagligt og interprofessionelt samarbejde, faglig udvikling, kvalitetsudvikling og forskning prioriteres højt  
• Tæt samarbejde med 22 kolleger, en udviklingsfysioterapeut, en specialeansvarlig fysioterapeut samt en afdelingsfysioterapeut.  
• Mulighed for at arbejde med rygpatienter, indlagte og ambulante, på Nordeuropas største tværfaglige afdeling for rygsygdomme.  
 
Rigshospitalet er et af Danmarks førende hospitaler for patienter med behov for højt specialiseret behandling. Klinik for Ergo- og Fysioterapi er beliggende på to matrikler, Glostrup og Blegdamsvej. Klinikken er organiseret i 6 teams med 3 teams på hver matrikel. Der er cirka 70 ergo- og fysioterapeuter på hver matrikel samt 3 afdelingsterapeuter, en forskningsterapeut, 3 udviklingsterapeuter, 2 kliniske undervisere i fysioterapi og en underviser i ergoterapi.  
For yderligere information henvises til klinikkens hjemmeside:  
 
 
Vi forventer, at du:  
• Trives i en kompleks og travl hverdag  
• Er i besiddelse af gode samarbejdsevner  
• Arbejder selvstændigt og er ansvarsbevidst  
• Er bevidst om egne ressourcer og begrænsninger  
• Er positivt engageret  
• Bidrager aktivt til faglig udvikling  
• Har viden om og erfaring med behandling af rygpatienter  
• Gerne med MDT part A eller andre relevante kurser inden for området  
 
Ansættelsesvilkår :
Stillingen er som udgangspunkt på fuld tid og er til besættelse pr. 1. februar 2019 eller snarest herefter.  
Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Danske Fysioterapeuter/Ergoterapeutforeningen, og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.  
 
Ansøgningsprocedure  
Ansøgningsfrist er fredag den 25. januar 2019 kl. 12.00.  Vi afholder samtaler tirsdag den 29. januar 2019.  
 
Har du lyst til at høre mere om stillingerne, er du velkommen til at ringe til:  
Afdelingsterapeut Sanne Ingvorsen, tlf. 3863 3210  
Fælles tillidsrepræsentant Nina Sandholdt, tlf. 3863 3122  
 
Ansøgning, eksamenspapirer samt CV sendes online via linket herunder.