Jobbet "Barselsvikariat for bioanalytiker i Cyklotron- og Radiokemienheden, Klinisk Fysiologisk og Nuklearmedicinsk afdeling, Herlev Hospital" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Herlev Ringvej 75, 2730 Herlev

Dit næste skridt
Fra 1. februar 2019, eller snarest derefter, er et ét-årigt barselsvikariat for bioanalytiker ledigt i Cyklotron- og Radiokemienheden.  
 
Har du lyst til nye udfordringer og til at deltage positivt og engageret i vores cyklotron- og radiokemienhed med tilhørende laboratorier til produktion af radioaktive lægemidler? Så er du den kollega, vi er på jagt efter. Der er mange spændende og varierede opgaver at se frem til. Vi har en fast produktion af kendte radioaktive lægemidler, men også udvikling af nye. 
 
Arbejdsområder: 
Du skal deltage i den daglige fremstilling af radioaktive lægemidler og i kvalitetssikring af de producerede radioaktive sporstoffer. Arbejdet foregår i renrum og skal udføres indenfor de af Lægemiddelstyrelsen fastsatte rammer for GMP/GLP. Desuden skal du være med til modtagelseskontrol, godkendelse og registrering af reagenser. En stor del af arbejdet foregår i et særligt IT-system (LIMS), der også er omfattet af GMP-reglerne. 
Når du er oplært i Cyklotron-og Radiokemienheden vil der være mulighed for oplæring i PET-skanninger. 
 
Du er: 
Bioanalytiker, gerne med erfaring i arbejde med GMP/GLP-procedurer, samt arbejde i rene rum. Du må gerne have kendskab til fremstilling af radioaktive lægemidler, men det er ikke en betingelse. Du skal kunne arbejde selvstændigt og ansvarsfuldt og samtidig være god til samarbejde og kommunikation. 
 
Det daglige arbejde varetages i samarbejde med enhedens øvrige bioanalytikere, kemikere, farmaceuter og fysiker.  
 
Vi tilbyder: 
En stilling på 37 timer/uge. Et spændende, varieret og selvstændigt job med tekniske udfordringer.  
Arbejdstiden er mandag til fredag kl. 6.00 – 13.30 eller 7.45 – 15.15 afhængig af, om du har morgenproduktion i cyklotronen. Du kender din vagtplan 4 uger frem. 
 
Vi håber, at overstående har din interesse og at du har lyst til at blive vores nye kollega. Har du spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at kontakte produktionsansvarlig bioanalytiker Lene Jakobsen på telefon 38 68 28 93 - et uforpligtende besøg kan ligeledes aftales her. Ønsker du mere information om afdelingen og hospitalet kan du finde oplysninger på: www.herlevhospital.dk/menu/Afdelinger/Klinisk_Fysiologisk_Afdeling 
Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. 
 
Ansøgningsfrist:
 24. januar 2019. 
 
Ansøgning vedlagt dokumentation for uddannelse, CV samt anden relevant dokumentation fremsendes via linket.