Jobbet "Afdelingslæge søges til Gynækologisk Obstetrisk afdeling Holbæk fra 01.04.19 eller efter aftale." er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Nørretorv 35, 4100 Ringsted

Dit næste skridt

Gynækologisk obstetrisk Afdeling på Holbæk Sygehus varetager gynækologiske obstetriske funktioner bredt, dog ikke fertilitetsbehandling, inkontinens- og cancerkirurgi. Afdelingen har regionsfunktion i vulvodyni og center for voldtægtsofre.

Gynækologisk ambulatorium har behandlingsstuer til dysplasipt. og minihysteroskopier. Vi gør alt for at leve op til sygehusets strategi, om at behandle under samme tag samme dag. Afdelingen råder over syv ugentlige operationslejer.

Vi har ca. 1550 fødsler, og har et tæt samarbejde med neonatalafdelingen omkring for tidligt fødte børn. 

Afdelingen er bemandet med ca. 21 læger: 1 ledende overlæge, 5 overlæger, 4 afdelingslæger, 3-4 1. reservelæger, 4 introduktionslæger og 3-5 læger i hoveduddannelse til almen medicin.

Stillingens funktion og ansøgers ønskede kvalifikationer

Vi søger en speciallæge i gynækologi og obstetrik gerne med interesse for at blive oplært indenfor urogynækologi, vulvalidelser og minihysteroskopi. Dit arbejdsfelt kan tilpasses efter konkret aftale.

Vi lægger stor vægt på høj faglighed, og på at du vil kunne fungere som en del af holdet både tværfagligt og interkollegialt.

Uddannelse prioriterer vi højt, hvorfor vi regner med, at du har lyst til at supervisere og undervise. Vi deltager i uddannelsen af medcinstuderende, læger, jordemødre og sekretærer.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem Danske Regioner og Yngre Læger.

Afdelingslægen går i tilstedeværelsesvagt i 11-12-skiftet 1-holdsdrift. Bagvagten varetager og superviserer de akutte opgaver indenfor både gynækologi og obstetrik.

Ansøgningen opbygges ud fra de syv lægeroller og CV vedlægges.

Hvis du har lyst til at få mere at vide om stillingen eller besøge afdelingen, er du meget velkommen til at henvende dig til ledende overlæge Lisa Bang, 59 48 42 51.

Samtaler er planlagt til 28/1/19 kl. 14 og frem.

Om Holbæk Sygehus
Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. 
Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om Holbæk Sygehus her.