Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Blegdamsvej 9, 2100 København Ø

Overlæge til ultralydsafsnit, Radiologisk Klinik, Diagnostisk Center, Rigshospitalet

På Radiologisk Kliniks Ultralydsafsnit søges en overlæge i en nyoprettet stilling og til besættelse snarest.  
 
Klinikkens ansvars- og arbejdsopgaver 
Radiologisk Klinik har i alt ca. 440 medarbejdere fordelt på Blegdamsvej og Glostrup Matriklen og udefunktioner på Hvidovre og Bispebjerg. 
Radiologisk Klinik Rigshospitalet, varetager radiologiske undersøgelser og interventioner. Klinikken har lokal-, land/landsdelsfunktion samt universitetsfunktion. Der modtages patienter fra hele Danmark, Færøerne samt Grønland. Klinikken samarbejder med alle sengebærende afdelinger og ambulatorier på Rigshospitalets matrikler og har alle modaliteter inden for konventionel radiologi, snitbilleddiagnostik med  MR- og CT-scanning, ultralyd, mammografi, inkl. screening samt intervention bl.a. inden for kardiovaskulær og neuro diagnostik. Der er installeret relativt nyt ultralydsudstyr, 64 og 320-slice CT, 1,5 og 3 T MR-apparatur, flatpanel gennemlysningsudstyr, konventionel direkt-radiologi, inklusive digitalt mammografiudstyr. Afdelingen er helt digitaliseret med RIS og PACS.  
 
Kvalifikationer 
Stillingen ønskes besat med en speciallæge i diagnostisk radiologi, som desuden har og kan dokumentere en bred ekspertuddannelse i ultralyd og interventionel ultralyd. Til denne stilling er der specielt tilknyttet et ansvarsområde indenfor malignt melanom og sarkomer, hvorfor dokumenteret erfaring på dette felt vil være en fordel. I Radiologisk Klinik er der et stort flow af yngre læger under uddannelse og denne stilling indbefatter en rolle som klinisk vejleder på ultralydområdet. Der foregår en del forskning i Radiologisk Klinik og ansøgeren skal være med til at styrke denne indenfor ultralyd. Derfor vil ansøger med forskningserfaring være ønskelig. Ansøger må gerne være innovativ og have drivkraft til at indføre nye undersøgelsestyper samt være med til at fastholde afsnittets status som et af landets førende.  
 
Om Ultralydsafsnittet 
Ultralydsafsnittet betjener hele hospitalet og har et udstrakt samarbejde med alle hospitalets afdelinger. Derfor har vi et meget bredt spektrum af undersøgelsestyper og interventioner. Der udføres ca. 12.300 UL-skanninger og heraf ca. 3100 interventioner om året. De største undersøgelsesgrupper er indenfor onkologi, børn, gastrokirurgi samt urologi, herunder biopsi og andet intervention inklusiv behandling (f.eks. tumor-ablation).  
 
Ultralydsafsnittet består af et konferencerum og 6 næsten ens undersøgelsesrum, udstyret med nyere high-end maskiner. Afsnittet har en fast stab på 3½ overlæger og 2 faste afdelingslæger samt 2 afdelingslæger i rotation. Derudover er der næsten altid 2-3 ynger læger i uddannelsesforløb samt tilknyttede ph.d. studerende.  Vi har en fast stab af plejepersonale bestående af sygeplejersker og SoSu-assistenter under ledelse af en overradiograf. 
 
Undervisning og forskning 
Afsnittets speciallæger deltager i en række forskellige multidisciplinære tumorkonferencer på hospitalets kliniske afdelinger, ligesom alle deltager i undervisning af læger og studerende i uddannelsesforløb.  
 
Reference  
Stillingen refererer til klinikchefen og til den dagligt driftsansvarlige overlæge på ultralydsafsnittet. 
 
Løn- og ansættelsesforhold 
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til overenskomsten for overlæger indgået mellem Foreningen af Speciallæger og Regionernes lønnings- og takstnævn. Såfremt ansøger allerede er tjenestemand i Region Hovedstaden vil evt. ansættelse kunne ske på tjenestemandsvilkår. 
 
Vagt 
Stillingen er vagtfri. Er der et velbegrundet ønske om at deltage i et eller flere af afdelingens vagtlag kan dette forhandles. 
 
Ansøgning 
I ansøgningen skal der redegøres for kvalifikationer og interesser. Der skal vedlægges CV og uddannelsesbevis, herunder dansk autorisation som speciallæge. Ansøgers kompetencer inden for de syv lægeroller skal beskrives i ansøgningen.  
Bedømmelsen af ansøgernes faglige kvalifikationer vil ske på grundlag af ansøgers oplysninger om egne kompetencer inden for hvert af de 7 kompetenceområder, ”Medicinsk ekspert, Samarbejder, Kommunikator, Leder og administrator, Akademiker, Sundhedsfremmer, Professionel”, jf. ”Vejledning for faglig bedømmelse af ansøgere til overlægestillinger i Region Hovedstaden for 2007”, der kan ses på www.regionh.dk. 
 
Ansøgningsfristen er 11. februar 2019 kl. 12.00.
 
Yderligere oplysninger   
Yderligere informationer om stillingen kan fås ved henvendelse til dagligt driftsansvarlig overlæge Birthe Merete Henriksen e-mail: Birthe.Merete.Henriksen@regionh.dk eller til klinik- og screeningschef Ilse Vejborg på e-mail: ilse.vejborg@regionh.dk. 
 
Stillingsbeskrivelse kan rekvireres hos klinikchefsekretær Zasja Ahmad på e-mail: zahm0007@regionh.dk eller på telefon: 35 45 89 11. 
 
Om Diagnostisk Center
Diagnostisk Center er et af Rigshospitalets syv centre med ca. 1.600 medarbejdere og en årlig omsætning på 1 mia. kr. Kerneydelserne er diagnostik og patientbehandling, uddannelse og forskning. Diagnostisk Center understøtter patientbehandlingen ved årligt at producere mere end 10 mio. svar på laboratorieanalyser, mere end 650.000 billeddiagnostiske undersøgelser og centret har mere end 1 mio. kontakter til patienter og donorer.  
Centrets 33 professorer og øvrige forskere publicerer årligt mere end 500 videnskabelige artikler i internationalt anerkendte tidsskrifter.  
Centret rummer Radiologisk Klinik, Klinik for Klinisk Fysiologi, Nuklearmedicin og PET, Klinisk Biokemisk Afdeling, Genomisk Medicin, Patologiafdelingen, Region Hovedstadens Klinisk Immunologisk Afdeling, Klinisk Mikrobiologisk Afdeling, Klinisk Genetisk Klinik, Medicinsk Forskningsbibliotek og DEKS. 
  • Fakta

  • Arbejdssted
    Rigshospitalet, Blegdamsvej
  • Kontaktperson
    Ilse Vejborg
  • Adresse
    Blegdamsvej 9, 2100 København Ø
  • Stillingstype
    Overlæge
  • Speciale
    Radiologi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    Snarest muligt
  • Regionens jobnr.
    216137
  • Quick-nr.
    361828
  • Indrykningsdato
    09-01-2019
  • Ansøgningsfrist
    11-02-2019 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Rigshospitalet, Blegdamsvej
  • Adresse
    Blegdamsvej 9, 2100 København Ø
  • Kontaktperson
    Ilse Vejborg
  • Stillingstype
    Overlæge
  • Speciale
    Radiologi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    Snarest muligt
  • Regionens jobnr.
    216137
  • Quick-nr.
    361828
  • Indrykningsdato
    09-01-2019
  • Ansøgningsfrist
    11-02-2019 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.