Jobbet "Brystkirurgisk Center v/ Plastikkirurgisk Afdeling Z OUH, søger afdelings-/overlæge der er certificeret eller ønsker certificering i mamma kirurgi" er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

J.B. Winsløws Vej 4, Indgang 20, 1. sal, 5000 Odense C

Dit næste skridt

Ansættelsesstart
Pr. 1. april 2019 eller efter aftale.

Stillingen er vagtfri.

 

Brystkirurgisk Center er fuldt integreret i Plastikkirurgisk Afdeling  

 

Plastikkirurgisk Afdeling Z, OUH er en dynamisk, travl og spændende universitetsafdeling, med stort set alle funktioner på basis, regionalt og højt specialiseret niveau. Foruden Brystkirurgisk Center består afdelingen af Plastikkirurgisk Sektion og af Universitetscenter for Sårheling.

 

Aktiviteten i afdelingen udgør ca. 2.350 indlæggelser og ca. 24.000 ambulante indgreb/konsultationer i 2018. Heraf ca. 600 indlæggelse og 1.400 ambulante besøg i Brystkirurgisk Center.

 

Brystkirurgisk Center er aktuelt bemandet med 1 specialeansvarlig overlæge, 2 overlæger (heraf 1 med 50% funktion i plastikkirurgi), 1 afdelingslæge samt 1 reservelæge. 

 

Plastikkirurgisk Sektion er bemandet med i alt 9 speciallæger i plastikkirurgi - heraf har 3 hovedfunktion på Plastikkirurgisk Afsnit Sygehus Lillebælt, og 1 har delfunktion i Brystkirurgisk Center.Sektionen er normeret til 7 hoveduddannelses læger og 2 introduktions læger.Plastikkirurgisk Afdeling råder over 27 senge og en operationsgang med op til 6 stuer åbent dagligt (operations gang deles med de øvrige sektioner i afd. Z).  

 

Med alle specialer indenfor behandling og udredning af mammacancer repræsenteret under samme tag er der et meget velfungerende, respektfuldt og fleksibelt MDT-samarbejde. 

 

Afdelingen er særdeles forskningsaktiv, og har professor i specialet. Der er derfor god mulighed for også at engagere sig i forskning. 

 

Vi søger enten en speciallæge i kirurgi eller plastikkirurgi med særlig interesse for mamma kirurgi, der ønsker certificering og fremtidigt virke i mammakirurgi eller alternativt en allerede certificeret mamma kirurg.  

 

Der lægges vægt på at ansøger har gode samarbejdsevner. 

 

Løn og ansættelsesvilkår iht. aftale mellem Danske Regioner og FAS. 

 

Sidste ansøgningsfrist mandag den 11. februar 2019 kl. 12.00

 

Yderligere oplysninger 

Kontakt ledende overlæge Anders Gravergaard tlf.  29 25 70 33

Specialeansvarlig overlæge Katrine Søe tlf. 65 41 16 17, e-mail: katrine.soee@rsyd.dk

 

Ansættelsessamtaler vil ske snarest efter ansøgningsfristen.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.