Jobbet "Afdelingslæge til Hjertemedicinsk Klinik, Rigshospitalet" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Blegdamsvej 9, 2100 København Ø

Dit næste skridt

En stilling som afdelingslæge i Region Hovedstaden ved Hjertemedicinsk Klinik, Rigshospitalets Center for Hjerte-, Kar-, Lunge- og Infektionssygdomme, er ledig til besættelse pr. 1. marts 2019 eller snarest muligt derefter. Stillingen er tilknyttet specialfunktion med fokus på kardial imaging med fokus på hjerte-MR, ekkokardiografi og fusionering af forskellige billedmodaliteter i diagnostisk sammenhæng. Ansøger skal i et vist omfang deltage i klinikkens øvrige kardiologiske aktiviteter. Der lægges vægt på, at ansøgeren er speciallæge i kardiologi, og, at der er dokumenteret interesse og selvstændig kunnen inden for de anførte områder. 

Det prioriteres yderligere, at ansøgeren er forskningsaktiv svarende til de kliniske arbejdsområder, har gode samarbejdsevner og vil deltage i klinikkens funktioner med henblik på at optimere patientforløb, specielt for så vidt angår diagnostik og behandling samt kvalitetsvurdering og udvikling. Afdelingslægen forventes at indgå i Hjertemedicinsk Kliniks præ- og postgraduate undervisningsforpligtelser og forskning med henblik på specialets fortsatte udvikling.  

Stillingen er indtil videre forbundet med vagtforpligtelse. 

Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse til klinikchef, dr.med. Søren Boesgaard, Hjertemedicinsk Klinik, afsnit 2142, Center for Hjerte-, Kar-, Lunge- og Infektionssygdomme, Rigshospitalet, 2100 Kbh. Ø, tlf. 35 45 23 46.
 
Stillingsbeskrivelse kan rekvireres samme sted.

Løn- og ansættelsesvilkår ifølge overenskomst indgået mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Yngre Læger.

Ansøgningen vedlægges curriculum vitae indeholdende publikationsliste med angivelse af de 5 vigtigste publikationer, samt speciallægeautorisation.

Søg stillingen via link på denne side senest mandag d. 28. januar 2019, kl. 12.00.

Rigshospitalet er røgfrit.