Jobbet "Afdelingslæge til Hjertemedicinsk Klinik, Rigshospitalet - elektrofysiologi" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Blegdamsvej 9, 2100 København Ø

Dit næste skridt

En stilling som afdelingslæge i Region Hovedstaden ved Hjertemedicinsk Klinik, Rigshospitalets Center for Hjerte-, Kar-, Lunge- og Infektionssygdomme, er ledig til besættelse pr. 1. marts 2019 eller snarest muligt derefter. Der lægges vægt på, at ansøgeren er speciallæge i kardiologi. Der ønskes en person med bred kardiologisk erfaring, som er videnskabelig aktiv og har dokumenteret interesse inden for behandling af patienter med hjerterytmeproblemer.

Ansøger forventes at beherske højt specialiserede pacemaker/ICD problemstillinger inkl. CRT og at have interesse/kendskab til øvrige invasive elektrofysiologiske undersøgelser/behandlinger. Stillingen indebærer deltagelse i centrets øvrige funktioner og udviklingsopgaver inden for såvel invasiv- som noninvasiv udredning/behandling af patienter med hjerterytmeproblemer.

Afdelingslægen forventes endvidere at deltage i afdelingens forsknings- og uddannelsesforpligtelser.
 
Stillingen er indtil videre forbundet med vagtforpligtelse. 

Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse til klinikchef, dr.med. Søren Boesgaard, Hjertemedicinsk Klinik, afsnit 2142, Center for Hjerte-, Kar-, Lunge- og Infektionssygdomme, Rigshospitalet, 2100 Kbh. Ø, tlf. 35 45 23 46.
 
Stillingsbeskrivelse kan rekvireres samme sted.

Løn- og ansættelsesvilkår ifølge overenskomst indgået mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Yngre Læger.

Ansøgningen vedlægges curriculum vitae indeholdende publikationsliste med angivelse af de 5 vigtigste publikationer, samt speciallægeautorisation.

Søg stillingen via link på denne side senest mandag d. 28. januar 2019, kl. 12.00.

Rigshospitalet er røgfrit.