Jobbet "Afdelingssygepljerske til Sterilcentralen, Kirurgisk Fællesafdeling" er udløbet

Region Midtjylland

Sterilcentralen

Skovlyvej 1, 8930 Randers NØ

Dit næste skridt
GENOPSLAG
Genopslår stillingen for at få et bredere ansøgerfelt.
Tidligere indsendte ansøgninger vil blive taget i betragtning.

Vil du stå i spidsen for hospitalets sterilcentral?

Har du gode kompetencer inden for personaleledelse, drift, service og kvalitetssikring? Og kan du skabe et godt arbejdsmiljø for dine medarbejdere?
Så vil vi meget gerne modtage din ansøgning til stillingen som leder af hospitalets sterilcentral.


Om os
Vi er et moderne regionshospital med 1800 medarbejdere, som primært behandler borgere fra Randers optageområde. Hospitalet er fyldt med dygtige folk med mange forskellige fagligheder, som arbejder sammen om at skabe gode patientforløb. Det hold kan du blive en del af.

Om stillingen
Som leder af hospitalets sterilcentral får du, sammen med ca. 20 medarbejdere, ansvar for at forsyne hospitalets operationsafdelinger med operationsudstyr samt øvrige sterile lagervarer til hospitalets øvrige afdelinger.

Dine opgaver vil derfor primært handle om kvalitetssikring, personaleledelse og organisering af driften. Vi arbejder desuden på at få bygget en ny sterilcentral. Falder dette i hak, vil det også blive din opgave at sikre en god fremtidig organisering samt sikre nogle gode arbejdsgange i de nye rammer.

Vi tilbyder
En stilling med spændende udfordringer og ansvar. Du får f.eks. ansvar for en flok dygtige og dedikerede medarbejdere, som går op i at sikre høj kvalitet og god service. Du får tætte samarbejdesrelationer og gode muligheder for sparring med ledergruppen. Og så bliver du en del af et større fællesskab, hvor vi sammen skal løfte en vigtig samfundsopgave. Det skal du kunne se værdien i.

Hvem er du?
Du er først og fremmest serviceorienteret og god til at organisere driften.
Vi forestiller os, at du kommer med en god portion ledererfaring enten fra et hospital eller fra en virksomhed, hvor drift, service og kvalitetssikring står højt på dagsordenen.
Da vi står midt i en forandringstid med eventuel nybyg af sterilcentral er det vigtigt, du er erfaren udi ledelse af organisationer i forandringsprocesser og gerne har erfaring med ombygninger/flytninger.
Medarbejderne i sterilcentralen er samlingspunkt for mange samarbejdesrelationer på hospitaler. Det er derfor relevant, at du er tydelig og handlekraftig i din ledelsesstil, samtidig med at du udviser evne og vilje til at arbejde tværfagligt og skabe gode relationer på tværs af hospitalet.  Det er en fordel hvis du har erfaring/viden om sterilgodsproduktion, har arbejdet i eller tæt kendskab til arbejdet i en sterilcentral eller lignende produktionsvirksomheder.

Dine forgængere har været sygeplejersker, men vi er også åbne for andre fagligheder. Måske du har gode erfaringer fra fødevareindustrien eller servicesektoren.

Kan du se dig selv hos os?
Så vil vi rigtig gerne høre fra dig. Send os en ansøgning inden d. 04.02.19 kl. 12.
Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe til afdelingssygeplejerske for Operationsafdelingen, Joan Kristensen, på tlf: 78423218 eller oversygeplejerske i Kirurgisk Fællesafdeling, Eva Hansen, på tlf: 21152245

Der vil være ansættelsessamtaler fredag den 8. februar 2019.
 
Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale