Jobbet "Postdoc til komplikationsforskningen" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Niels Steensens Vej 2, 2820 Gentofte

Dit næste skridt
Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC) søger en læge til ansættelse som Postdoc indenfor klinisk forskning med interesse for diabeteskomplikationer. Stillingen er med ansættelse 1. maj 2019. Ansættelsen er 2-årig. 
 
SDCC er et regionalt diabetescenter som foruden klinik, uddannelsesenhed og enhed for sundhedsfremme består af en klinisk forskningsenhed med flere grupper, der arbejder inden for hver sit forskningsfelt. Forskningsgruppen, indenfor komplikationsforskning arbejder med kliniske, patofysiologiske og epidemiologiske studier af risikofaktorer for udvikling af senkomplikationer ved diabetes, dog med særlig fokus på diabetisk nyre- og hjertesygdom.  
 
Du vil indgå som Postdoc i denne forskningsgruppe, som består af læger (heraf 7 Ph.d.-studerende, 2 Postdocs og 3 seniorforskere), projektsygeplejersker og bioanalytikere. Vi har et solidt fagligt netværk og faste samarbejdspartnere nationalt såvel som internationalt. 
 
Om projektet og jobbet 
Postdoc-projektet vil bl.a. omhandle et klinisk studie der skal undersøge om en nyudviklet ultralydsmetode af halskar kan anvendes til at identificere risikoindivider for hjertekarsygdom.  
 
Som Postdoc i forskningsgruppen skal du dels udføre egne studier samtidig med, at du forventes at bidrage til udførelsen af flere af vores igangværende interventionsstudier. 
 
Desuden skal du være investigator på et randomiseret klinisk studie, som skal undersøge effekten af behandling med Semaglutid på aterosklerose.

Der vil desuden være mulighed for, at du kan arbejde videre med tidligere indsamlede data. 
 
Kvalifikationer 
Du skal have dansk autorisation som læge. Kvalifikationskravet er derudover videnskabelige kvalifikationer på Ph.d.-niveau og du har dokumenteret erfaring med udførelse og planlægning af klinisk forskning herunder randomiserede kliniske studier. 
 
Du skal kunne tale og skrive flydende dansk og engelsk. 
 
Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, men også, at du er god til at samarbejde med øvrige læger, sygeplejersker og bioanalytikere.  
 
Løn og ansættelsesvilkår 
Dansk læge autorisation. Du ansættes i henhold til overenskomst indgået mellem Foreningen af Yngre Læger og Danske Regioner. Løn efter gældende aftaler. 
 
Ansøgning og yderligere oplysninger 
Ønsker du at få yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Professor Peter Rossing, / tlf: 3091 3383 eller seniorforsker Tine Willum Hansen, tlf: 3091 3103.

 Ansøgningsfrist: 25.02.2019 
 
Om Steno Diabetes Center Copenhagen 
Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC) er et internationalt førende diabeteshospital forankret i Region Hovedstaden. Hospitalet har specialiseret sig i behandling, klinisk forskning, forebyggelse og uddannelse i diabetes. SDCC er Skandinaviens største diabeteshospital, der har tilknyttet omkring 9.000 personer med diabetes. Læs mere på www.sdcc.dk og følg os på Facebook, Twitter og LinkedIn.