Jobbet "Barselsvikariat som Job- og uddannelseskoordinator i Hinnerup" er udløbet

Region Midtjylland

SAU Hinnerup Beskæftigelse og Uddannelse (HBU)

Stadion Alle 1, 8382 Hinnerup

Dit næste skridt
Er du fagligt stærk, vant til at dokumentere og arbejde udviklingsorienteret, og brænder du for at skabe trivsel, udvikling og forandring for voksne med autisme? Så er det måske dig der skal være barselsvikar i Hinnerup beskæftigelse og uddannelse.
Vikariatet er med start 1. marts og min. 26 uger, dog med stor mulighed for forlængelse.

Hinnerup beskæftigelse og uddannelse er en del af Specialområde Autisme, der er Region Midtjyllands tilbud til voksen med autisme. Vores kerneopgave er, at tilbyde og videreudvikle de mest optimale rammer for trivsel, udvikling og forandring til voksne med autisme.
       
Specialområde Autisme, Hinnerup beskæftigelse og uddannelse arbejder i tæt samarbejde med kommunernes jobcentre og uddannelsesvejledning med det formål, at få de unge mennesker afklaret i forhold til job og uddannelse, så de kan opnå et så selvstændigt og meningsfyldt liv som muligt. Vi tilbyder forskellige forløb under Lov om aktiv beskæftigelse fx ud af isolationen, afklaring i forhold til fremtidig job og uddannelse og Den særlig tilrettelagte ungdomsuddannelse (STU).
Du vil indgå i et fagligt stærkt team, som har til formål at skabe det bedst mulige fundament i forhold til fremtidig beskæftigelse.

Job og uddannelseskoordinator
Du skal som job og uddannelseskoordinator i samarbejde med den unge være undersøgende på fremtidig beskæftigelse; job og/eller uddannelse. Du vil etablere relevante praktikker i virksomheder, brobygning og besøg på uddannelsesinstitutioner samt vedligeholde netværket til allerede eksisterende samarbejdspartnere. I samarbejde med den unge og virksomheden udarbejdes der arbejdsprofiler og færdighedsvurderinger som et led i afklaringsprocessen.

Din profil
Du har en pædagogisk uddannelse kombineret med relevant autismeerfaring, som du evner at omsætte i praksis. Du har gode dokumentations- og refleksionsevner og du kan med din faglige indsigt lave beskrivelser af borgernes progression til vores kommunale samarbejdspartnere. Det er en fordel hvis du har kendskab til Lov om aktiv beskæftigelse.  
For at lykkes i dit arbejde er det vigtigt du er insisterende i din faglige udvikling, at du brænder for arbejdet med voksne med autisme. Vi forventer, at du ubesværet kan manøvrere mellem at arbejde selvstændigt og være en dygtig holdspiller med gode samarbejdsevner.
Som person er du åben og trives på en arbejdsplads, hvor etik, ordentlighed og respekt er i centrum for samarbejdet blandt ledelse og kollegaer, men også i forhold til samarbejdet med borgerne og eksterne samarbejdspartnere. Du kommer til at få et tæt samarbejde med sagsbehandlere i jobcentret samt virksomheder med den unge i fokus.
Du skal have det godt med at "stå alene" og træffe beslutninger, også når presset stiger.
Du skal kende til egne grænser og være i stand til at løse opgaven mens du stadig "passer på dig selv".

Ansvars- og arbejdsområder:
 • afdækning af muligheder i forhold til fremtidig uddannelse og beskæftigelse.
 • afklare og støtte den enkelte i forskellige typer af opgaver på arbejdspladsen.
 • besøge uddannelsesinstitutioner med henblik på at få borgeren i relevant uddannelse.
 • modtage nye borgere.
 • afholde praktiksamtaler samt månedlige opfølgningssamtaler på virksomhederne.
 • udarbejde individuelle støttesystemer.
 • navigere mellem Lov om aktiv beskæftigelse og Lov om social Service.
 • varetage kontakt til sagsbehandlere, virksomheder, pårørende samt andre kontaktpersoner.
 • udarbejde afklaringsrapporter
   
 Yderlige informationer kan du få hos afdelingsleder Mary Ann Brix på tlf. 24 96 69 71

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomster og aftaler om
Ny Løn. Ansættelse sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Specialområde Autisme.
 
Ansøgningsfrist d. 21. januar og samtaler forventes afholdt uge 4.Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale