Jobbet "Reservelæge søges til Klinik for Mave-, Tarm- og Leversygdomme" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Blegdamsvej 9, 2100 København Ø

Dit næste skridt
En 1-årig introduktions-stilling som reservelæge i specialet intern medicin ved Klinik for Mave-, Tarm- og Leversygdomme er til besættelse per 01.03.2019 eller snarest derefter (1301622-01-i-01).  
 
Klinikken er grenspecialiseret og varetager funktioner indenfor gastroenterologien på såvel basis- som lands/landsdelsniveau. Afdelingen har særlig ekspertise indenfor behandling af inflammatorisk tarmsygdom og korttarmssyndrom med behov for parenteral ernæring, og er samtidig en højtspecialiseret leverafdeling, som behandler patienter med akut og kronisk leversvigt, autoimmune og kolestatiske leversygdomme samt en række sjældne leversygdomme. Vi har et tæt samarbejde med levertransplantationsfunktionen og udreder patienter mhp. egnethed til levertransplantation.   
 
Vi deltager i nationalt og internationalt forskningssamarbejde og klinikken har eget forskningslaboratorium. 
 
Du vil et opnå stort kendskab til en række gastro-hepatologiske sygdomme, og der vil være mulighed for at indgå i klinikkens forskningsprojekter -  måske starten på din karriere? 
 
ANSÆTTELSESVILKÅR: 
Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst indgået mellem Regionernes Løn- og Takstnævn og Yngre Læger. 
 
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til overlæge Kent Haderslev (formand for ansættelsesudvalget), tlf.: 35450596. 
 
 
Ansøgningsfrist: 
Send ansøgning og cv via nedenstående link senest: 
Fredag den 15. februar 2019