Jobbet "Introduktionsstilling ved Urinvejskirurgisk Afdeling L, OUH Odense Universitetshospital er ledig til besættelse per 1. marts 2019 eller snarest derefter" er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

J.B. Winsløws Vej 4, Indgang 20, Penthouse 2. sal, 5000 Odense C

Dit næste skridt
 
Er du yngre læge, som endnu ikke har gjort dit specialevalg, er du både til kirurgi og medicin, og vil du gerne følge dine patienter under både udredning, behandling og opfølgning, så er urologi måske det rette speciale for dig? Introduktionsstillingen har en varighed på et år ved Urinvejskirurgisk Afd L, OUH Odense Universitetshospital, og opslås til besættelse fra 1.marts 2019.  
 
Om afdelingen  
Urinvejskirurgisk Afdeling L er en mellemstor afdeling med aktivitet og sengeafdeling i både Odense og Svendborg. De specialiserede funktioner foregår i Odense og hovedfunktionerne overvejende i Svendborg. Der er ca. 140 ansatte, hvoraf 110 er på afdelingen i Odense og 35 på afdelingen i Svendborg.   
Lægegruppens andel er 33 læger, hvor  25 er fast i Odense og 8 i Svendborg. I Odense er lægegruppen fordelt på 12 overlæger, 5 afdelingslæger og 8 yngre læger i uddannelsesstillinger på forskelligt niveau. Der er 3 vagtlag, hvoraf overlægerne alle er i beredskabsvagt.   
Afdelingen har et 24/7 sengeafsnit med 21 senge i Odense, samt et sengeafsnit med 5 24/5 senge i Svendborg. Der er ambulant og operativ aktivitet på begge matrikler. Afdelingen i Odense har eget operationsafsnit med 22 lejer ugentligt heraf 9 lejer pr uge på  Da Vinci operationsrobot og 3 ugentlige lejer i dagkirurgisk afsnit.    
Der er stor amb aktivitet ,hvor der i Odense dagligt er 4 speciallægeamb, 1 yngre læge og 1 cystoskopiamb, og hertil flere sygeplejebemandede specialamb.  
 
Afdelingen har højt specialiserede funktioner indenfor udredning og behandling af  blærecancer, binyretumorer, neurologiske blærefunktionsforstyrrelser og vesikovaginale fistler, og regionsfunktioner indenfor prostatacancer,  nyretumorer, urinvejssten og udredning af vandladningsproblemer hos børn.  
 
Urinvejskirurgisk Afdeling L indgår i flere multidisciplinære teams og samarbejdsrelationer på tværs af OUH og SDU både i forhold til det kliniske arbejde og forskning.   
Der er en forskningsenhed med professor, post doc, phd studerende, forskningsårs-  og elite specialestuderende. Til forskningsenheden er udover afdelingens egen professor tilknyttet professor fra Institut for Molekylær Medicin, SDU og professor fra Institut for Eksperimentel Kirurgi.  
 
Om stillingen 
Som reservelæge på urinvejskirurgisk afdeling vil opgaverne bestå af forvagtsopgaver som modtagelse og vurdering af akutte patienter, journalskrivning, stuegang, assistance til operationer, ambulatorium, oplæring i cystoskopier og evt oplæring i chirurgia minor. Der vil også være mulighed for deltagelse i forskningsprojekter. 
 
Arbejdssted   
Odense Universitetshospital, Urinvejskirurgisk Afdeling L   
Sdr. Boulevard 29   
5000 Odense C     
 
For nærmere oplysninger   
Du er velkommen til at kontakte ledende overlæge  Ulla Geertsen på tlf.nr. 65412230, tlf.nr. 22733625 eller på mail ulla.geertsen@rsyd.dk .
 
Du kan også læse mere om os på www.ouh.dk 
 
Ansøgningsfrist  
Fredag den 25. januar 2019  
Ansøgningen sendes elektronisk via HR Manager.  
 
Løn- og ansættelsesforhold   
Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til overenskomsten mellem Regionernes Lønningsnævn og Forening af Yngre Læger og er omfattet af Ny Løn.   
Region Syddanmark er én ansættelsesmyndighed. Hvad det betyder for dig kan du læse her http://www.regionsyddanmark.dk/wm202311