Jobbet "Lægesekretær til vikariat, Køge Akutafdeling, Sjællands Universitetshospital" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Lykkebækvej 1, 4600 Køge

Dit næste skridt
 

Pr. 01.02.19 eller derefter søger vi ny kollega til vikariat til alsidig stilling med blandede vagter og funktioner. Lysten til at arbejde hver 2. weekend og holde fri, når andre er på arbejde. Vagterne vil primært være i Akutafdelingen i Køge, men der kan også blive tale om vagter i modtagelsen på Sjællands Universitetshospital Roskilde.

Vi er et team af dygtige sekretærer med et ofte hektisk arbejdsmiljø og mange afbrydelser, så det er vigtigt at kunne prioritere og holde mange bolde i luften. Vi brænder for akutområdet, og vi er meget omstillingsparate til nye arbejdsopgaver.

Patientkontakten og det tværfaglige samarbejde er en stor del af jobbet og lysten til at gøre en positiv forskel er et must – også når det går stærkt.

Som sekretær i Akutafdelingen har vi funktioner i receptionen, koordineringsteam, skadestuen og observationsafsnittet med meget forskellige arbejdsopgaver, men med samarbejde på tværs. Vi er omdrejningspunkt for stort set alle henvendelser fra både patienter, pårørende, praktiserende læger, politi, ambulancer samt øvrige afdelinger.

Vi varetager traumefunktionen og bliver undervist/deltager ugentlig i beredskabsøvelse/scenarier, da vi er en del af beredskabet. Vi passer de akutte alarmer såsom hjertestop, traumekald og tekniske alarmer for hele sygehuset i vores nattevagter.

Vi forventer af dig

  • At du er en god loyal kollega med godt humør
  • At du autoriseret lægesekretær, flair for IT, og lysten til at vi sammen udvikler vores brug af Sundhedsplatformen
  • At du er udadvendt, serviceminded og kan lide den direkte patientkontakt.
  • At du har lysten til at møde vores patienter med et smil på læben.
  • At du er ansvars- og kvalitetsbevidst.
  • At du er en teamplayer og trives med nye udfordringer og ser det som din fornemmeste opgave ”at få tingene løst”

Stillingen er et vikariat på 32 timer pr. uge i perioden 01.02.19-30.09.18

Vi glæder os til at høre fra dig. Evt. spørgsmål vedr. stillingerne ring/mail til ledende lægesekretær Betina Desireé Christoffersen, 40 22 43 92, bdcr@regionsjaelland.dk.  

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh