Grønlands Sundhedsvæsen

Ledende regionssygeplejerske søges til region Avannaa, Nordgrønland

Vil du sætte dit præg på sundhedsvæsenet i Region Avannaa i Nordgrønland? Har du lyst til at udfolde dig som leder? Så er stillingen som ledende regionssygeplejerske i Nordgrønland lige det job du leder efter.

Sammen med den ledende regionslæge udgør I en synlig og stærk regionsledelse, som har ansvaret for fagligheden, driften og udvikling af sundhedsvæsenet i Region Avannaa. Du samarbejder og sparrer naturligvis med de øvrige ledere og kolleger i Det Grønlandske Sundhedsvæsen. Som ledende regionssygeplejerske referer du til chefsygeplejersken i Grønland.

Din hverdag

Den ledende regionssygeplejerske varetager den overordnede ledelse og samordning af sygeplejen i regionen. I dagligdagen vil du være i tæt dialog og samarbejde med afdelingssygeplejerskerne på Ilulissat Regionssygehus og på sundhedscentrene i Uummannaq, Upernavik og Qaanaaq. Det omfatter den overordnede sygeplejefaglighed, tværfagligt samarbejde, rekruttering og koordination.

Du er fysisk placeret i Ilulissat og har sammen med den ledende regionslæge ansvaret for hele Region Avannaa, herunder Ilulissat sygehus, sundhedscentrene i Uummannaq, Upernavik og Qaanaaq samt tilhørende 22 bygder. Sammen er I ansvarlige for at øge den samlede sundhed, samordne mål og værdier for sundhedsvæsenet, nå økonomiske og administrative mål, bl.a. ved optimering af patientforløb, forebyggelse og sundhedsfremme.

Du kan forvente en inspirerende hverdag, hvor kreative og utraditionelle arbejdstilgange kan være løsningen på dine og personalets udfordringer.

Hvem er du?  

Vi forventer, at du er ambitiøs og har visioner for, hvordan vi sammen løser vores kerneopgave bedst muligt. Derudover ser vi gerne, at du: 

·         Har formel ledelsesuddannelse og praktisk ledelseserfaring i teams

·         Kan levere tydelig ledelse og udvikle ledelsesteam

·         Kan lide at udvikle gennem sparring, motivation og inddragelse

·         Kan arbejde strategisk med såvel organisationsudvikling som sikker og effektiv drift

·         Er dygtig til kommunikation og formidler præcist og engageret på alle niveauer

·         Evner at være katalysator på faglig udvikling

·         Kan navigere i et tværkulturelt og tværfagligt arbejdsmiljø

·         Kan skabe og opretholde motivation og arbejdsglæde blandt personale

·         Har mod på at navigere i spændingsfeltet mellem politik og faglighed

Sidst, men ikke mindst

Leder vi efter en person, som har blik for gode værdier og brænder for at gøre en forskel og som vil være en del af et anderledes og udfordrende sundhedsvæsen, hvor fleksibilitet og korte kommandoveje er kodeord til et stærkt sundhedsvæsen.

Hvem er vi?

Region Avannaa er også verdens største kommune med ca. 14.000 indbyggere. Sundhedsvæsenet har et engageret personale, som har respekt, tillid, omsorg og faglighed som fælles værdier i sundhedsvæsenet. Du bliver en del af et sundhedsvæsen, hvor arbejdsglæde og motivation prioriteres højt og er vigtigt. Du vil møde dygtige og passionerede kolleger, som gerne vil skabe gode patientforløb og få ting til at lykkedes. Det Grønlandske Sundhedsvæsen har nogle naturlige udfordringer og opgaverne kan til tider blive vanskelige at løse. Derfor er vi afhængige af sammenhold og gode ledere.

Ilulissat

I din fritid kan du opleve den enestående natur som Ilulissat og Grønland tilbyder. Om sommeren kan du sejle mellem enorme isfjelde og hvaler og vandre i fjeldet. Om vinteren kan du køre hundeslæde, mens det snefyldte landskab lyses op af månen og nordlyset.

Se mere på vores hjemmeside med direkte link til Region Avannaa

Tiltrædelse 1. maj 2019 eller efter aftale

Krav til ansættelse
For at arbejde i Grønland skal du have en grønlandsk autorisation.

Ansøgningsskema og vejledning hentes på Landslægeembedets hjemmeside

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at man skal have gyldig opholds- og arbejdstilladelse for at kunne arbejde i Grønland. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse, hvor ansættelsen er betinget af, at man opnår gyldig tilladelse.

Rejse- og boligforhold

Ved vikariater ydes der for den ansatte fri til - og fratrædelsesrejse.

Der ydes fri til- og fratrædelsesrejse efter gældende overenskomst.

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv. Der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig, hvorfor der kan ske indkvartering vakant. Der kan være varierende afstand til arbejdsstedet.

Løn og ansættelse

Stillingen aflønnes i henhold til gældende overenskomst ved tiltrædelsestidspunktet. Find din overenskomst her.

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

Ansøgning

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format gennem Sundhedsvæsenets rekrutteringssystem  http://www.gjob.dk/Sogjob/Stillingsbeskrivelse?VID=201901040

Ansøgningsfrist: d. 4. marts 2019

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved chefsygeplejerske Ella Skifte på tlf. (+299) 34 43 95 eller på e-mail: ella@peqqik.gl og ledende regionslæge Peter Vedsted på Tlf. (+299) 56 21 55 e-mail: veds@peqqik.gl

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulent Inga Olsen på tlf. +299 34 46 86 eller på e-mail: INGO@PEQQIK.GL

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Grønlands Sundhedsvæsen
  • Kontaktperson
    Inga Olsen
  • Stillingstyper
    Ledende sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-05-2019
  • Quick-nr.
    362453
  • Indrykningsdato
    24-01-2019
  • Ansøgningsfrist
    04-03-2019 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Grønlands Sundhedsvæsen
  • Kontaktperson
    Inga Olsen
  • Stillingstyper
    Ledende sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-05-2019
  • Quick-nr.
    362453
  • Indrykningsdato
    24-01-2019
  • Ansøgningsfrist
    04-03-2019 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.