Jobbet "Radiograf Radiologisk – Nuklearmedicinsk afdeling, Sydvestjysk Sygehus " er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

Finsengade 35, 6700 Esbjerg

Dit næste skridt
Pr. 1. marts  2019 eller efter aftale søger vi en til  to radiografer  til barselsvikariater  på Radiologisk og Nuklearmedicinsk afdeling , Sydvestjysk Sygehus 
 
Radiologisk og Nuklearmedicinsk afdeling  dækker matriklerne Esbjerg , Grindsted  og Brørup Sundhedscenter. Læs mere på www.sydvestjysksygehus.dk 
 
 
Vi er en dynamisk afdeling med ca. 115 ansatte og har en stor og moderne apparatur ”park” . Vi udfører ca. 185.000 procedurer/år.  
Vi lægger vægt på det gode og hurtige patientforløb og det gode samarbejde med vores interessenter. Blandt andet er vi en integreret del af vores FAM (Fælles akut modtagelse) og vagtarbejdet foregår hoved sagligt  i FAM. 
 
Vi lægger vægt på åbenhed og trivsel for medarbejderne. 
 
Vi arbejder med fleksibel arbejdstidsplanlægning, det vil sige, at radiograferne selv har indflydelse og planlægger deres arbejdstid . 
 
Som radiograf indgår du i afdelingens funktioner og vagtdækning – og da vi er uddannelsessted for radiografer, forventer vi ligeledes, at man er interesseret i at undervise og lære fra sig.  
 
Vi søger en radiograf med engagement, fleksibilitet, faglig stolthed og godt humør ,som vil være en del af vores afdeling.  
 
Vi gør opmærksom på , at indhentning af referencer er en del af vores rekrutteringsprocedure i Region Syddanmark 
Nærmere oplysninger kan fås hos Overradiograf Grete Vind, Radiologisk –Nuklearmedicinsk afdeling telefon 79 18 21 91 eller grete.vind@rsyd.dk   
 
Ansøgningsfristen er den 20/2- 2019  og ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 9.
 
Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.