Jobbet "OVERLÆGE/AFDELINGSLÆGE – RADIOLOGISK OG NUCLEARMEDICINSK AFDELING, SYDVESTJYSK SYGEHUS, ESBJERG" er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

Finsengade 35, 6700 Esbjerg

Dit næste skridt
Til Sydvestjysk Sygehus, Radiologisk Afdeling og Nuklearmedicinsk Afdeling søges en overlæge/afdelingslæge pr. 1.5.2019 eller efter aftale til den radiologiske sektion. 
 
Radiologisk og Nuklearmedicinsk Afdeling har enheder i Esbjerg, Grindsted og Brørup. 
Der udføres i alt ca. 180.000 undersøgelser årligt. Dit primære arbejdssted vil være i Esbjerg. 
 
Fakta om afdelingen: 
Afdelingen har gennemgået en omfattende renovering og udvidelse med ny nuklearmedicinsk sektion med PET/CT, nyt MR center samt en radiologisk enhed placeret i den nyindrettede FAM. Vi har 5 MR-skannere og 5 CT-skannere herunder en fuldt udstyret Somatom Force. 3 T MR-skanner, som blev installeret april 2018. 
Alle røntgenrum inklusive mammografi har DR systemer, og der er et digitalt gennemlysningsrum. Der er 5 avancerede ultralydapparater samt et antal ultralydapparater til mammografi, intervention og i FAM. Afdelingen har et velfungerende og brugervenligt Sectra RIS/PACS. 
 
Afdelingen er inddelt i 5 områder med specialeansvarlige overlæger.   
 
Vi kan tilbyde: 
Afdelingen har gode faciliteter i relation til arbejdspladser, kontorer mv. Vi har en afslappet atmosfære med højt til loftet og et højt fagligt niveau. Vi prioriterer det faglige miljø og har stor fokus på samarbejde med de kliniske afdelinger omkring patientforløb. For os er patienten i centrum vigtig. Der vil være mulighed for deltagelse i forskning samt uddannelse. Vi har mulighed for fleksibel arbejdstilrettelæggelse under hensyntagen til afdelingen og øvrige kolleger som helhed. Vi lægger stor vægt på uddannelse inden for alle faggrupper. Afdelingen er i konstant udvikling, har mange spændende udfordringer og har plads til ambitioner.    
 
 
Vi søger: 
En faglig engageret speciallæge i diagnostisk radiologi med bred radiologisk erfaring, ønskes gerne radiolog med stærke kompetencer inden for muskuloskeletal eller abdominal radiologi eller interesse for akut radiologi med FAM-funktion på tværs af modaliteterne. Andre faglige interesseområder vil  kunne tilgodeses i nogen udstrækning. Forventer en kollega der har en positiv tilgang til arbejdet, elsker udfordringer og er glad ved tværfagligt samarbejde. En kollega der gerne tager del i udvikling inden for faget og i afdelingen. Hvor uddannelse af yngre læger og andre personalegrupper er en naturlig del af arbejdet.    
 
Ønskede kvalifikationer: 
Speciallæge i diagnostisk radiologi med interesse inden for muskuloskeletal, abdominal radiologi eller traumatologi.  
 
Der lægges vægt på samarbejdsevner, innovativ holdning og solid faglig baggrund.  
 
Arbejdstilrettelæggelse: 
Afdelingen er fleksibel i relation til tilrettelæggelsen af arbejdstiden. Som udgangspunkt indgår man i et 8/9 skifte vagtrul.   
 
Løn og ansættelsesvilkår: 
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.  Vi kan hjælpe med praktiske ting. 
 
Yderligere oplysninger: 
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til konst. ledende overlæge Lene Guldberg Hansen, Sydvestjysk Sygehus, Radiologisk Afdeling, Finsensgade 35, 6700 Esbjerg på mail Lene.Guldberg.Hansen@rsyd.dk. 
 
Sygehusets visioner og mål kan rekvireres hos ledende sekretær Anni Sørensen, Sydvestjysk Sygehus, Radiologisk Afdeling, Finsensgade 35, 6700 Esbjerg på mail Anni.Soerensen@svs.rsyd.dk. 
 
Ansøgningsfristen er den 18.3.19. 
Samtaler forventes afholdt ultimo marts 2019. 
 
Ansøgningen udfærdiges i henhold til kvalifikationskrav i relation til de 7 lægeroller/kompetenceområder for speciallæger 
Udfyld vedlagte skema.
 
Medicinsk ekspert 
Kommunikator 
Samarbejder 
Leder/administrator 
Sundhedsfremmer 
Akademiker 
Professionel 
 
Læs mere om Sydvestjysk Sygehus på www.sundhed.dk under ”Sydvestjysk Sygehus”. 
 
Vi glæder os til at høre fra dig.