Jobbet "Bioanalytiker til Klinisk Biokemisk afsnit, Klinisk Diagnostisk Afdeling, Sydvestjysk Sygehus Esbjerg" er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

Finsensgade 35, 6700 Esbjerg

Dit næste skridt
På Sydvestjysk Sygehus, Klinisk Biokemisk Afsnit (KBA), har vi brug for en uddannet bioanalytiker. Der er tale om et barselsvikariat fra 26. marts 2019 eller efter aftale. For vikariatet gælder, at det er en fuldtidsstilling med blandede vagter og mødetid kl. 7 i dagvagter.  
 
Jobbeskrivelse:   
Klinisk Diagnostisk Afdeling (KDA) rummer 5 teams, der dækker alle laboratoriemedicinske specialer med undtagelse af Nuklearmedicin. Vi er et højt udviklet laboratorium med mange automatiserede processer i de forskellige specialer. I KDA er der ansat ca. 200 medarbejdere med flere forskellige faglige baggrunde, hvor bioanalytikere udgør størsteparten.  
Se mere om afdelingen her.
 
Vi tilbyder:   
En arbejdsplads med spændende udfordringer og med fokus på, at yde den bedste kvalitet over for vores patienter samt sikre en effektiv drift og et godt arbejdsmiljø. Vi er en arbejdsplads med fokus på medarbejdernes kompetenceudvikling både fagligt og personligt, og vores afdeling er desuden præget af høj ansvarsfølelse, respekt, samarbejde og godt humør.   
 
Vi forventer, at du:   
  • er uddannet bioanalytiker   
  • er omhyggelig og kvalitetsbevidst   
  • er serviceminded med en positiv indstilling til arbejdet   
  • har gode kommunikations- og samarbejdsevner  
  • har et godt overblik, også i travle tider  
  • har et positivt livssyn og besidder et godt humør  
  • er mødestabil   
  • er fleksibel og struktureret   

For at komme i betragtning er det nødvendigt med erfaring i det klinisk biokemiske område. Dette gælder i særlig grad prøvetagning på FAM, kendskab til Cetrea og i ambulatoriet, kendskab til Bookplan samt praktisk erfaring i daglig drift af apparatur. KBA er fulgt med tiden og har i dag en velfungerende apparaturpark, hvoraf en stor del er automatiseret. 
 
Ansøgning:   
Ansøgningsfristen er den 20. februar 2019    
Vi afholder samtaler i uge 9 eller 10 2019.    
 
Har du lyst til at arbejde i en velfungerende afdeling med forskellige faggrupper og specialer, så send en ansøgning via nedenstående link. 
 
Øvrige oplysninger:   
Oplysninger om stillingerne kan fås ved henvendelse til:   
Afdelingsbioanalytiker Elin Rasmussen tlf. 79 18 33 31  
Afdelingsbioanalytiker Conni Petersen tlf. 79 18 24 27  
 
Løn- og ansættelsesforhold 
Løn og ansættelsesforhold er efter gældende overenskomst mellem Danske Regioner og Danske bioanalytikere.