Jobbet "Fysioterapeut til Dronning Ingrids Hospital i Nuuk" er udløbet

Grønlands Sundhedsvæsen

Dit næste skridt

Motiveres du af at gøre en forskel for den enkelte patient og indgå i et velfungerende samarbejde?

Så kan du se frem til en hverdag i et bredt og udfordrende arbejdsfelt på vores terapiafdeling. Dine arbejdsopgaver indebærer bl.a. behandling af indlagte og ambulante patienter. De ambulante patienter henvises fra kirurgisk og medicinsk ambulatorium, samt fra Dronning Ingrids Sundhedscenter der fungerer som lægepraksis for hele Nuuk.

Du kan forvente et godt og tæt samarbejde med ergoterapeuterne på hospitalet, terapeuterne på regionssygehusene samt terapeuterne i kommunerne.

Der må desuden påregnes weekendvagt hver 10. weekend.

 

Kvalifikationer

  • Uddannet fysioterapeut
  • Erfaring indenfor behandling af muskuloskeletale problemstillinger er at foretrække
  • Erfaring med behandling af indlagte kirurgiske og medicinske patienter er en fordel

 

Hvem er du?

  • Fleksibel og initiativrig i dit samarbejde
  • Struktureret og pligtopfyldende i dine daglige opgaver
  • Motiveres af udfordringer og udvikling
  • God til at skabe relationer og kommunikere

 

Hvem er vi?

Respekt, tillid, omsorg og faglighed er Sundhedsvæsenets fælles værdier. Du vil møde dygtige og passionerede kollegaer, som har fokus på det gode patientforløb og får ting til at lykkedes.

Fysioterapien består af 10 fysioterapeuter, en ledende terapeut, 3 tolke/medhjælpere samt en kontorassistent. Afdelingen har gode faciliteter med træningssal, varmtvandsbassin og separate behandlingsrum.

 

Nuuk

Nuuk er storby og natur samlet ét sted. Her er mange spisemuligheder og kulturelle oplevelser, ligesom du hurtigt er ude i fjeldet eller inde i fjorden. Om sommeren kan du opleve midnatssol, mens vandring, sejl- og fisketure populært.

 

Tiltrædelse 1. april 2019 eller efter aftale

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at man skal have gyldig opholds- og arbejdstilladelse for at kunne arbejde i Grønland. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse, hvor ansættelsen er betinget af, at man opnår gyldig tilladelse.

 

Rejse- og boligforhold

Ved vikariater ydes der for den ansatte fri til - og fratrædelsesrejse.

Der ydes fri til- og fratrædelsesrejse efter gældende overenskomst.

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv. Der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig, hvorfor der kan ske indkvartering vakant. Der kan være varierende afstand til arbejdsstedet.

 

Løn og ansættelse

Stillingen aflønnes i henhold til gældende overenskomst ved tiltrædelsestidspunktet. Find din overenskomst her.

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

 

Ansøgning

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format gennem Sundhedsvæsenets rekrutteringssystem (http://www.gjob.gl/Sogjob/opfordret-ansogning?VID=201902055).

 

Ansøgningsfrist 25. februar 2019

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 9

 

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved ledende terapeut Ditte Lynge Balle på tlf. (+299) 34 42 91 eller på e-mail: DILB@PEQQIK.GL.

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulent Aqqaluk Jørgensen på tlf. +299 34 42 14 eller på e-mail: AQQJ@PEQQIK.GL.
 

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.