Jobbet "Ambitiøs og visionær ledende overlæge til Organkirurgisk Afdeling, til Patienternes Akutsygehus, Kolding Sygehus" er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

Sygehusvej 24, 6000 Kolding

Dit næste skridt
Vil du være med til at forme fremtiden for patienter på Sygehus Lillebælt? – Et sygehus, hvor vi sætter patienten først samt værdsætter lederskab og råderum. Kan du lede på strategisk niveau og indgå i det tværorganisatoriske samarbejde på hele sygehuset til gavn for patienter og pårørende? 
 
Så læs videre her 
 
Vi søger en ledende overlæge til Organkirurgisk Afdeling på Kolding Sygehus, der sammen med oversygeplejersken står i spidsen for en afdeling, hvor missionen er kvalitet i absolut topklasse, og hvor vi sammen skaber de bedste rammer og resultater inden for sikkerhed og patientoplevet tilfredshed. Du skal kunne videreføre og udvikle en afdeling, der er kendt for at prioritere samarbejde og fleksibilitet.  
 
Din baggrund og kompetencer 
 
Du er speciallæge i organkirurgi. Du er synlig og sætter patienten først 
Du har frem for alt lyst til at lede 
Du kan motivere og skabe følgeskab 
Du har udpræget gode kommunikations- og samarbejdsevner 
Du kan tænke langsigtet og strategisk 
Forskning og velfungerende læringsmiljøer er vigtige indsatsområder, og du kan bidrage til samarbejdet på disse væsentlige felter. På Sygehus Lillebælt har alle ledere et ansvar for at være med til at udvikle det tværfaglige og organisatoriske samarbejde. Vi udvikler og forsker for og med patienterne og er et patientsikkert sygehus 
Du bidrager også på kompetent vis til den overordnede udvikling af Sygehus Lillebælt 
 
Nøgleinformationer om afdelingen 
Organkirurgi varetager diagnostik, behandling og pleje af patienter inden for det organkirurgiske speciale.  
 
Vi modtager alle akutte patienter indenfor Sygehus Lillebælts optagerområde. Vi udreder patienter, der er mistænkt først og fremmest for godartede lidelser i mavetarmkanal. Vi udfører planlagt kirurgi på patienter med godartede lidelser i mavetarmkanal, såvel ambulant i dagkirurgisk afsnit som under indlæggelse. 
 
Ondartede lidelser i øvre del af maven udredes og behandles i samarbejde med kirurgisk afdeling A, Odense Universitetshospital og kræft i nederste del af mavetarmkanalen kan diagnosticeres i afdelingen, mens behandling og pleje varetages af Organkirurgisk Afdeling, Vejle Sygehus. 
 
Organkirurgi er sammen med afdeling for "Kvindesygdomme og fødsler" Center for godartet robotkirurgi. 
 
 
Løn- og ansættelsesforhold 
Aflønning sker efter overenskomst indgået mellem de relevante, forhandlingsberettigede organisationer.  
 
Ansøgningsfrist, samtaler og tiltrædelse 
Ansøgningsfristen er den 18. februar 2019. 
 
Der afholdes ansættelsessamtaler den 22. februar 2019.  
 
Du bedes sammen med din ansøgning vedlægge et udfyldt skema til brug ved lægefaglig bedømmelse af overlæger og klinikledere i Region Syddanmark.
Du finder dokumentet her 
 
Tiltrædelse: 1. april 2019 eller efter aftale. 
 
Yderligere oplysninger 
Du er velkommen til at kontakte lægelig direktør, Mads Koch Hansen, tlf. 4035 8201, oversygeplejerske Sidse Petersen, tlf. 7636 2511 eller mail: Sidse.Petersen@rsyd.dk eller HR-chef Bente Høyer, tlf. 2383 5756 
 
 
Ønsker du at flytte? 
Er vi din kommende arbejdsplads? Så overvejer du måske også at flytte til dit nye job. Læs her hvad Sygehus Lillebælt og Trekantområdets kommuner kan tilbyde dig og din familie.