Jobbet "Social- og sundhedsassistent med lyst til at gøre en forskel for retspsykiatriske patienter i afsnit P7, Middelfart søges" er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

Østre Hougvej 70, 5500 Middelfart

Dit næste skridt
Retspsykiatrisk Afsnit P7 søger 1-2 social- og sundhedsassistent pr. 01.04.2019 eller snarest derefter til fast stilling på 32-37 timer/uge i blandede vagter. Der er mulighed for at arbejde hver 2./4. weekend ved at indgå i 12 timers vagter. Notér dine ønsker til ansættelsesbrøk, vagtlængde og evt. vagttype i din ansøgning. 
 
Psykiatrisk Afdeling Middelfart varetager den almenpsykiatriske opgave i Vestfynsområdet, med et befolkningsunderlag på ca. 80.000 indbyggere, samt den retspsykiatriske funktion, som dækker hele Region Syddanmark.  
Afdelingen har flotte, moderne og velfungerende fysiske rammer. Den retspsykiatriske døgnkapacitet er på 84 pladser fordelt på 6 retspsykiatriske afsnit. De 5 afsnit er med akut modtagelse og det 6. er et rehabiliteringsafsnit. Hvert afsnit har plads til 14 patienter. Der er desuden en velfungerende retspsykiatrisk distriktsfunktion. 
 
Afsnit P7 har fungeret som Retspsykiatrisk Afsnit siden 2009 og flyttede i 2014 fra Odense til Middelfart. Vi har akut modtagefunktion, og er et integreret afsnit, hvilket betyder, at der i afsnittet er integreret både lukket og åben funktion, dette med henblik på at sikre kontinuitet i behandlingsforløbene under indlæggelse.  
Afsnittets målgruppe er patienter med dom til behandling eller anbringelse, varetægtssurrogerede, heriblandt patienter med kendelse til mentalobservation. Patienterne har forskellige psykiatriske lidelser, ofte kombineret med misbrug. 
 
Vi arbejder miljøterapeutisk med individuel pleje til hver enkelt patient. Udviklingen af sygeplejen, høj faglighed, engagement, ligesom sikring af et godt og trygt arbejdsmiljø, vægtes højt. Der er god mulighed for at lave aktiviteter med patienterne, der ofte har længerevarende indlæggelser, i motionsrum, idrætshal, ergoterapi og træningskøkken. Safewards som metode til bl.a. forebyggelse af konflikter og tvang er implementeret. 
 
Vi søger en kollega 
 • med erfaring fra det psykiatriske speciale, gerne retspsykiatri/akutpsykiatri 
 • med autorisation som social- og sundhedsassistent 
 • med ønske om at arbejde med retspsykiatriske patienter, ofte med adfærds- og misbrugsproblematikker 
 • med ønske om faglig udvikling 
 • der er resultatorienteret, selvstændig, fleksibel og kender egne grænser 
 • der er robust og har et godt humør 
 
Vi kan tilbyde dig: 
 • Grundig introduktion og oplæring efter behov 
 • Mentorordning 
 • Et velfungerende afsnit med et godt sammenhold i personalegruppen 
 • Interesse for faglige diskussioner og udvikling af specialet 
 • Et spændende speciale med gode muligheder for at lære patienterne godt at kende og samarbejde med politi, advokater, sociale støtteforanstaltninger, bosteder mm. 
 
Send en ansøgning indeholdende 
hvad du står for som social- og sundhedsassistent og hvilke kompetencer du kan byde ind med. Vedlæg dit CV og anden relevant dokumentation for uddannelse og arbejdserfaring.  
 
Hvis du vil vide mere om stillingerne og P7, så kontakt afdelingssygeplejerske Inge Hansen på 9944 8371 / 2253 4022.
 
Løn efter overenskomst suppleret med et psykiatritillæg for arbejde i retspsykiatri. 
Afdelingen ansætter kun medarbejdere med tilfredsstillende straffeattest. Vi sørger for at rekvirere en offentlig straffeattest (datatræk 10 år tilbage i tiden) med indhentet samtykke fra den, der ansættes. 
 
Vi skal have din ansøgning senest den 20. februar 2019.  
 
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 22. februar 2019.