Jobbet "Introduktionsreservelæge, intern medicin" er udløbet

Region Nordjylland

Medicinske Mave- og Tarmsygdomme: Læger

Hobrovej 18-22, 9000 Aalborg

Dit næste skridt
Introduktionsreservelæge, intern medicin (nr. 8001-28-01-i-02)
Mave-tarm medicinsk afdeling, Klinik Medicin,
Aalborg Universitetshospital
 
Afdelingen har en ledig introduktionsstilling til besættelse pr. 1. maj 2019 eller snarest herefter – varighed 12 mdr. Afdelingen håber at kunne tiltrække kandidater til senere videreuddannelse i specialet, men introduktionsstillingen kan anvendes som introduktion til et hvilket som helst medicinsk speciale.
 
Afdelingen
Medicinsk Gastroenterologisk Afdeling har et godt socialt og fagligt miljø. Der er 26 gastroenterologiske sengepladser i Medicinerhuset, Aalborg Universitetshospital. Der er rig mulighed for at se, behandle og følge såvel meget specialiserede gastro-hepatologiske patienter som bredt intern medicinske patienter. Dette afspejles i vagten, hvor der modtages alt fra lægevisiterede gastroenterologiske patienter til selv-henvendere i skadestuen.
 
Uddannelse
I afdelingen er der stort fokus på uddannelse, trivsel og tryghed i oplæringssituationer. Dette gælder i særlig grad for vores yngre læger og studenter. Ligesom vi vægter vejledningen af vores introlæger højt, forventes introlægen også at deltage i den kliniske undervisning af basislæger og studenter. Evalueringerne af afdelingen viser stor tilfredshed fra såvel introlæger, basislæger som studenter, dette gælder såvel oplæring i faget som kollegial opbakning og tryghed i vagten.
 
Arbejdsopgaver
Introduktionslæger deltager i stuegang, vagter i afdelingen såvel som i skadestuen. Man indgår i en ca 7-skiftet forvagt, og der må påregnes mellem 2 og 4 aften/nattevagter pr måned. Efter ønske tilbydes oplæring i endoskopi, invasive procedurer f.eks. ascites-drænanlæggelse, og herudover er der gode muligheder for forskning.
 
Dine kompetancer
Der skal være godkendt turnus eller basisuddannelse, men erfaring fra medicinsk afdeling er ikke et krav. Vi vægter samarbejdsevner, godt humør og tværfaglig kollegialitet højt.
 
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst samt principperne for ny løndannelse.
 
 
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til: Ledende overlæge, dr.med. Jan Fallingborg, Gastroenterologisk afdeling tlf.nr. 97 66 35 60 el. mail jaf@rn.dk.
 
Ansøgningen sendes til: Mave-tarm medicinsk Afdeling, Klinik Medicin, Aalborg Universitetshospital, Postboks 365, 9100 Aalborg, Att.: Ledende ovl., dr.med. Jan Fallingborg
Ansøgningsfristen er: 25.02. 2019.