Jobbet "Uddannede lægesekretærer til sengeafsnit og Visitation i BørneUngeKlinikken" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Blegdamsvej 9, 2100 København Ø

Dit næste skridt
Juliane Marie Centret 
 
2 uddannede lægesekretærer gerne team - søges til sengeafsnit og Visitation i BørneUngeKlinikken, Rigshospitalet, 37 timer ugentlig, eller efter aftale. 
 
Hvis du trænger til et skift, eller I er et team der søger nye udfordringer, så har vi stillingerne til jer.  
 
Stillingerne er til besættelse 1. marts eller snarest derefter. Stillingerne er vagtfri. 
 
Vi har brug for to lægesekretærer der trives med en grad af uforudsigelighed, som ikke mister overblikket, når der er travlt, og som synes at det, at selv skulle finde løsninger giver energi.  
 
Sekretariatet på 5061 er ikke nyt, men der er kommet nye arbejdsgange til, og ikke alt er på plads. Det bliver din/jeres opgave at samarbejde på tværs af faggrupper for at få etableret arbejdsgang og rutiner der sikrer, at opgaverne bliver løst og at registreringerne i SP er i orden. Da arbejdet i afsnittet er meget selvstændigt, er det vigtigt at du er helt skarp på LPR, og på hvordan man indberetter i SP. I afsnittet arbejder I både i senge-, ambulatorie- og i AKA modulet i SP, da I kommer til at passe senge, daghospital og Børneungemodtagelsen. Kendskab til alle dele vil være en stor fordel, men vigtigst er, at du er dygtig til at tilegne dig viden, og generelt er dygtig til SP.  
 
I vil få alt den støtte og opbakning I har brug for, men vi ønsker to selvstændige lægesekretærer, der ikke er bange for at stille forslag, og som kan føre en ide ud i livet. Den proces I skal være med til tager tid, og er ikke overstået på et par måneder. Det vil derfor være en stor fordel for dig, hvis du er tålmodig anlagt, og ikke lader dig gå på af bump på vejen mod målet. 
 
Dine arbejdsopgaver spænder vidt, hvorfor evnen til at prioritere- og planlægge dit arbejde vil være nyttig. Af arbejdsopgaver kan nævnes følgende: div. arbejdslister i SP, månedlige opfølgninger på registreringer af ydelser, færdigregistreringer, LPR-fejl, håndtering af klage- og erstatningssager, bestilling af div. undersøgelser via best.ord. i SP, henvisninger, visitation af henvisninger til hele klinikken, indkaldelser, vedligehold af ressourceplan og kalender i SP, varebestilling i SAP, indlæggelse/udskrivelse i SP, afsnits telefon om formiddagen. 
Endvidere ad-hoc opgaver: breve, korrespondancer, erklæringer, legater, mails, lister til lægerne, prøveforsendelse, journalkopi, møder, skanning af journaler. 
 
Du er derfor som person 
 • Grundig i din opgaveløsning
 • En der evner at se uhensigtsmæssigheder i arbejdsgange
 • Kontinuerlig i din opgaveløsning
 • En der ser basissekretæropgaver som lige så vigtige for dit arbejde som udviklingsopgaver
 • En der kan prioritere sine opgaver
 • En der sætter patienten i centrum for alt hvad du gør 
Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det er en stor opgave der ligger her, men ring til mig eller Bettina og lad os tale om det, hvis du synes det lyder som noget for dig og/eller en kollega. 
 
Vi kan tilbyde 
 • God introduktion til hospital såvel som afsnit
 • Oplæring tilpasset til dine kompetencer
 • Spændende og travl hverdag med stor kontaktflade
 • Søde, engagerede kolleger og stor tværfaglig kontakt
 • Mange udfordringer i et travlt afsnit
 • Samarbejde med andre kompetente lægesekretærer 
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst mellem Region Hovedstaden og HK.  
 
Yderligere oplysninger 
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte ledende lægesekretær Barbara Bøttern på telefon 35 45 08 10 eller lægesekretær Bettina Christa Jensen på telefon 35 45 44 58. 
 
Ansøgningsfrist onsdag d. 20. februar 2019 kl. 12.00.  
Samtaler afholdes mandag d. 25. februar 2019.

Søg stillingerne via linket.
 
Stillinger i Juliane Marie Centret er omfattet af bekendtgørelse om indhentelse af børneattest. Det er derfor en forudsætning for ansættelse, at du har blank børneattest. Centret indhenter børneattesten hos Rigspolitiet, efter samtykke fra ansøger. 
 
Rigshospitalet er en røgfri arbejdsplads. 
 
Rigshospitalet er en del af Region Hovedstaden.