Jobbet "Epilepsihospitalet søger børnepsykolog til barselsvikariat" er udløbet

Region Sjælland

Filadelfia

Kolonivej 1, 4293 Dianalund

Dit næste skridt

Vi søger en psykolog med neuropsykologisk interesse til vores børnepsykologgruppe bestående af 4 psykologer, som varetager opgaver i forhold til børn og forældre tilknyttet Epilepsihospitalets Børneafdeling.

Den primære arbejdsopgave er neuropsykologiske undersøgelser. Vi lægger vægt på en grundig og nuanceret afdækning af det enkelte barns kognitive vanskeligheder i relation til epilepsisygdommen. I udredningsarbejdet er vi også opmærksomme på barnets trivsel, sociale kompetencer og familiemæssige forhold, ligesom der ofte er berøringsflader med neuropsykiatriske problemstillinger.

Arbejdet foregår både monofagligt og i tæt internt tværfagligt samarbejde med sygeplejersker, pædagoger, lærere, fysio- og ergoterapeut samt læger.

Vi søger som udgangspunkt en børnepsykolog med erfaring med neuropsykologiske undersøgelser. Men nyuddannede med særlig interesse for det neuropsykologiske felt og børneområdet er også meget velkomne til at søge.  

Psykologens opgaver vil især være:

  • Neuropsykologisk udredning, testning og vurdering af børn med epilepsi i alderen 2 1/2-18 år.
  • Samarbejde med tværfaglige teams omkring udredning af barnet og videreformidling af undersøgelsesresultater og tværfaglige observationer.
  • Rapportskrivning, som kan være en omfattende opgave hos os.
  • Formidling til barnets forældre og kommunale netværk.

Hos os får du:

  • Intensiv oplæring i neuropsykologiske undersøgelser (hvis nødvendigt)
  • Indgående kendskab til epilepsi igennem undervisning og oplæring
  • Et godt og inspirerende arbejdsmiljø 
  • Fleksible arbejdsforhold med gode fysiske rammer
  • Et godt kollegialt fællesskab i en samlet psykologgruppe på 11 psykologer, hvoraf de fleste arbejder med neuropsykologi.

Arbejdstiden er på 37 timer, men vi er åbne for drøftelse af dette.

Neuropsykologisk Afdeling på Filadelfia

Består af 11 engagerede psykologer. Afdelingen er organisatorisk en del af Epilepsihospitalet. Ledelsesmæssigt er afdelingen placeret under Skole, Psykolog og Specialrådgivning

Yderligere oplysninger fås hos afdelingschef Jesper Thor Olsen tlf. 5143 0308, eller faglig leder for børnepsykologerne Tina Grøndahl Olsen tlf. 5827 1010

Løn og ansættelse i henhold til gældende overenskomst.

Søg stillingen på www.filadelfia.dk

Ansøgningsfrist d. 22/2 kl. 12. Ansættelsessamtaler vil finde sted 25. februar 2019.