Jobbet "Har du lyst til at være en del af et 3-årigt projekt vedrørende overgange i behandling af patienter med spiseforstyrrelser?" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Maglevænget 2, 2750 Ballerup

Dit næste skridt
Er du sygeplejerske, fysioterapeut, klinisk sygeplejespecialist, diætist eller psykolog og synes, at psykiatrien er et interessant speciale og kan sige ja til ovenstående, så skal du søge stilling på Psykiatrisk Center Ballerup.  
 
Psykiatrisk Center Ballerup har modtaget puljepenge til at udvikle arbejdet med overgange i behandlingen for patienter med spiseforstyrrelse på skærmet og intensivt afsnit. Visionen for projektet er at skabe et behandlingstilbud, hvor overgangene mellem indlæggelse i åbent eller intensivt regi styrkes, herunder udvidelse af behandlingstilbuddet til patienter under indlæggelse i skærmet og intensivt regi til også at omfatte specialiseret psykoterapi, kropsterapi og sanseintegrerende behandling. 
 
Du vil blive ansat i Afsnit 3 som er åben/skærmet/ eller Afsnit 4, som er intensivt afsnit, og vil referere til afdelingssygeplejersken i det pågældende afsnit. 
Du vil blive en del af et tværfagligt, specialiseret team, som skal følge patienterne ved overgange mellem intensivt og åbent/skærmet sengeafsnit.   
 
Du skal være med til at varetage måltidstræning, kropsterapi, psykoterapi, miljøterapi, sanseintegrerende behandling m.m. på tværs af Afsnit 3 og 4, og indgår i både dag-, aften- og weekendvagter, samt for basissygeplejerskernes vedkommende nattevagter. Derudover skal du også løse opgaver i forhold til øvrige patienter i de to afsnit. 
 
Vi tilbyder 
  • Kompetenceudvikling inden for behandling af patienter med spiseforstyrrelser.  
  • Ugentlig supervision og sparring. 
  • Et udviklingsorienteret og faglig inspirerende arbejdsmiljø. 
  • Vi har fokus på det gode arbejdsmiljø og arbejder løbende med forbedringer, hvor du som medarbejder har stor indflydelse. 
 
Vores forventninger til dig er, at 
  • du er ansvarlig for, at den indsats bliver tydelig i det tværfaglige samarbejde 
  • du er udadvendt, engageret og faglig dygtig og kan holde hovedet koldt i pressede situationer 
  • du er en god samarbejdspartner i det tværfaglige team, men at du er tryg ved at arbejde selvstændigt, og du har lyst til forandring og udvikling 
  • psykiatrisk erfaring er en fordel, men ikke et krav.       
 
Hvis du har spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at rette henvendelse til udviklingschef Marianna Hansen på telefon 3864 5021,   
 
Ansøgningsfrist: 25.februar 2019 kl. 12.00.  
 
Samtalerne forventes afviklet den 26. og 28. februar 2019.
 
Ansættelsesvilkår 
Opstart snarest muligt. 
Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

Du bedes derfor til samtalen medbringe oplysninger om to referencer med angivelse af navn, stilling og telefonnummer. 
 
Læs mere om Psykiatrisk Center Ballerup:  http://www.psykiatri-regionh.dk/pc-ballerup-job