Jobbet "Social- og Sundhedsassistent til Afdeling 272, Sydvestjysk Sygehus Esbjerg" er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

Finsensgade 35, 6700 Esbjerg

Dit næste skridt
Afdeling 272 søger to Social- og Sundhedsassistenter til faste stillinger på 32 timer ugentligt pr. 1. april 2019 eller efter aftale. 
 
Afdeling 272 varetager behandling og pleje af kardiologiske og nefrologiske patienter. Afdelingen er normeret til 28 sengepladser. Vi har et højt patient flow i afdelingen og praktiserer i videst muligt omfang primærpleje til patienterne. Vi arbejder på tværs af begge specialer, og er gode til at have højt humør i vores travle hverdage. 
 
I personalegruppen er vi en god blanding af erfarne og nyere tilkomne personaler. Denne sammensætning biddrager til et godt fagligt miljø med plads til udvikling. Vores social- og sundhedsassistenter arbejder ud fra en personlig kompetenceprofil, hvor både anlæggelse af katetre, nasalsonder, påsætning af telemetrier samt opsætning af dialysemaskiner er nogle af de opgaver som varetages.  
 
Ved ansættelse tilbyder vi et oplæringsprogram, så du hurtigt føler dig tryg i arbejdet. Vi arbejder hver anden weekend, og tager så vidt det er muligt hensyn til dine ønsker i planlægningen af dine vagter.  
 
Vi er uddannelsessted for SSA elever og ambulancebehandlerelever i afdelingen. 
 
Vi søger en kollega som brænder for sit fag, og måske endda kunne tænke sig at udvide sine faglige kompetencer. Du skal være god til at samarbejde på tværs, og kunne bevare et godt overblik.  
Frem for alt skal du ville være med til at sætte patienterne i centrum, og hjælpe til at sikre dem nogle gode forløb under deres indlæggelse. 
 
En nærmere beskrivelse af afdelingen findes her
 
Mere om stillingen: 
Stillingerne er på 32 timer og ønskes besat fra 1. april 2019 eller efter aftale. Arbejdstiden er primært i dagvagt med weekendvagter hver 2. weekend. Der kan forekomme enkelte aftenvagter. Vi tager så vidt det er muligt hensyn til dine ønsker i planlægningen af dine vagter. 
 
Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til afdelingssygeplejerske Christina Lodberg Honore på 79 18 22 64 / 30 34 16 71. 
 
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. 
 
Ansøgningsfristen er 24. februar 2019. 
Ansættelsessamtaler finder sted d. 26. februar 2019.