Jobbet "Sygeplejerske til lukket retspsykiatrisk afsnit SL9, Psykiatrisygehuset Slagelse" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Fælledvej 6, 4200 Slagelse

Dit næste skridt

 

Er du sygeplejerske og brænder for det gode arbejdsmiljø. !!!!!

                 

Så mangler vi dig til Afsnit SL9, Afdeling for Retspsykiatri, som er et helt nyåbnet afsnit, hvor vi sammen skal udvikle et afsnit, der tør tænke ud af boksen.

 

 Vi søger en sygeplejerske pr 1/4-19, eller efter aftale, der bliver motiveret af et afvekslende, udvidende og udfordrende job i et ambitiøst rets psykiatrisk døgnafsnit, hvor vi vil sikrer den bedste behandling til vores patienter. Hos os kan du være med til at præge udviklingen i afsnittet.

 

Vi åbnede vores afsnit september 2018, og vi er allerede nået rigtigt langt, men kun fordi vi er en gruppe kollegaer, der brænder for vores fag og prioritere det gode, rummelige arbejdsmiljø, fyldt med engagement, humor og imødekommenhed. Vi vil kendes for høj kvalitet i behandlingen, samtidig med vi ser på forandring og nye tiltag, som vinduer der åbnes.

Vi vægter det tværfaglige samarbejde og miljøterapien til vores patienter meget højt. Vi er en gruppe der består af sekretær, fysioterapeut, ergoterapeut, musikterapeut, pædagoger, ssa´er og sygeplejersker. Det er vigtigt for os, at alle går glade på arbejde og alle går glade hjem fra arbejde.

 

Vi kan tilbyde:

 1. Et højt sygeplejefagligt niveau, da vi har en ligelig fordeling af ssa´er og sygeplejersker i afsnittet.

 2. Gode muligheder for faglig udvikling ved bl.a. uddannelse eller relevante kurser. Der er bl.a. planlagt, at alle medarbejdere skal på kursus i løbet af året i AMBIT.

 3. Et intro forløb de første 14 dage, samt fast mentorordning.

 4. Fast supervision i afsnittet ved psykolog.

 5. Halve temadage, hver 3 måned, kaldet Milepælsmøder.

 6. Daglig faglig refleksion i afsnittet. Ud fra ugens fokusområde.

 7. Vagt hver 3. weekend, mod man ønsker arbejde i 12 timers vagte i de weekender.

 8. Ugentlig psykofysisk træning.

   

Vi forventer at:

 1. Du er sygeplejerske med mindst 1 års erfaring fra psykiatri.

 2. Du sætter patienten i centrum.

 3. Du er god til at kommunikere og samarbejde.

 4. Du gerne vil have ansvar og tage ansvar.

 5. Du vil være med til at udvikle et nyt afsnit i en ny retning indenfor retspsykiatrien.

 6. Du brænder for det gode arbejdsmiljø.

   

Retspsykiatrien
Retspsykiatrien Region Sjælland består af fire lukkede afsnit med hhv. 14, 12,12 og 12 pladser og Sikringsafdelingen med tre afsnit af 10 pladser, samt et Retspsykiatrisk Opsøgende Team.
Patienter kan være indlagt af både behandlingsmæssige og sikkerhedsmæssige årsager.
Afdeling for Retspsykiatri modtager patienter, der har en anbringelses-eller behandlingsdom, en kendelse om mentalobservation under indlæggelse eller er anbragt i varetægtssurrogat.
Vores rammer gør det muligt at tilbyde en meningsfyldt og sammenhængende behandling, der skaber trivsel for både patient og personale.
 

Rammer for stillingen

Vi søger en sygeplejerske, 32 - 37 timer om ugen eller efter aftale med weekendarbejde, hver anden evt. 3 weekend, samt mulighed for 10 eller 12 timers vagter.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Molly Møller, mail: molni@regionsjaelland.dk  

 

Ansættelsen er betinget af modtagelse af tilfredsstillende straffeattest til offentligt brug.

Ansøgningsfrist d. 8 marts 2019

Der vil blive afholdt samtaler i uge 11 2019.

Om Psykiatrien
Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager den psykiatriske forsknings-, uddannelses- og akutforpligtelse i Region Sjælland. Vi udvikler og formidler løbende en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere.

Med ibrugtagning af det nye psykiatrisygehus i Slagelse i 2015 har Psykiatrien samlet sengeafsnit og specialiserede funktioner tre steder: Slagelse, Roskilde og Vordingborg. De ambulante enheder er placeret i de større byer i regionen.

Psykiatrisygehuset i Slagelse er et af Europas største og mest moderne sygehuse. I byggeriet er inddraget banebrydende elementer indenfor arkitektur, brugen af lys samt kunst og natur, der også har behandlingsmæssig betydning.