Jobbet "Intensivsygeplejersker til faste stillinger på Bornholms Hospital" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Ullasvej 8, 3700 Rønne

Dit næste skridt
Sygeplejersker søges til ”Intensiv Behandling” på Bornholms Hospital.  
 
Er du uddannet intensivsygeplejerske eller sygeplejerske med minimum 2 års erfaring, gerne intensiverfaring, og interesseret i at videreuddanne dig til intensivsygeplejerske, så er en af disse stillinger måske noget for dig.   
 
Som intensivsygeplejerske får du mulighed for at udvikle dine sygeplejefaglige kompetencer, dit medicinske overblik og din tekniske instrumentelle forståelse. Du vil selvstændigt varetage den totale sygepleje i såvel den postoperative fase samt under hele indlæggelsesforløbet på intensiv.   
 
Intensiv Behandling er et nyt moderne afsnit, der fysisk er placeret i samme område som hospitalets Akutmodtagelse og Akutmedicinske Modtageafsnit og samarbejder på tværs af hospitalets   
specialer.   
 
Intensiv Behandling råder over 3 respiratorpladser og 5 opvågningspladser. Afsnittet er et alment intensivt afsnit, hvor alle patientkategorier modtages - fra præmature børn til voksne med behov for intensiv pleje og behandling.   
 
Sygeplejerskerne i afsnittet har bred klinisk erfaring og bevidsthed om, at intensiv sygepleje gør en forskel for patienter og deres pårørende. Vi prioriterer patientplejen højt og har fokus på ”Det effektive gode patientforløb, hvor patientens situation er i fokus”.   
 
Vi tilbyder:   
  • et varierende job med bredde og dybde i de sygeplejefaglige kerneopgaver i et dedikeret tværfagligt arbejdsfællesskab 
  • tilrettelæggelse af et struktureret og individuelt oplæringsprogram, hvor du efter behov og kompetenceniveau bliver guidet i alle tildelte opgaver
  • gode muligheder for personlig og faglig udvikling  
 
Vi forventer, at du:  
  • kan håndtere en hverdag der er præget af uforudsigelighed
  • er i stand til at bevare overblikket i travle situationer
  • er engageret og tager medansvar for trivslen i afsnittet
  • er bevidst om dine kommunikative kompetencer
  • kan samarbejde og er en aktiv medspiller i tværfaglige teams
  • sikrer det gode patientforløb, samt den patientoplevede og sundhedsfaglige kvalitet
  • deltager aktivt i udviklingen af sygeplejen i afsnittet  
 
Ansættelsesvilkår:  
Ansættelsesbrøken er på 32 timer ugentligt, med mulighed for 37 timer ugentligt, i skiftende vagter. Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst.  
 
Stilling ønskes besat pr. 1. maj 2019 eller hurtigst muligt. 
 
Yderligere oplysninger:  
Hvis du vil vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Louise Juel Pedersen på tlf.: 38 67 14 11, e-mail: louise.juel.pedersen@regionh.dk eller oversygeplejerske Anette Kragh på tlf.: 38 67 14 02, e-mail: anette.kragh@regionh.dk.  
 
Ansøgningsfrist:  
Ansøgning, CV, autorisation og dokumentation for relevant erfaring sendes via ”søg job” her på siden senest fredag den 1. marts 2019, kl. 12:00.  
Ansættelsessamtaler forventes afviklet i uge 11  
 
Hospitalet er en røgfri arbejdsplads.  
 
Læs om Bornholms Hospital på www.bornholmshospital.dk  
 
Bornholm bliver ofte set som en ren ferieø. Men Bornholm er meget mere end det. Vi har et attraktivt samfund med overraskende natur, tiltrækkende nærvær, høj livskvalitet, berømte fødevarer og en behagelig lavere puls. Bornholm summer af liv, udfordringer og oplevelser. Foretrækker man afveksling, er storbyen lige rundt hjørnet – 30 minutter med fly.  
 
Hvis du ikke allerede har kendskab til Bornholm, kan du få gode råd ved at følge linket http://www.næstestopbornholm.dk/ og læse ”Flyt til Bornholm og skab dit drømmeliv”.  
 
Læs om Bornholm på facebooksiden ”Næste stop Bornholm”, www.brk.dk eller www.bornholminfo.dk