Jobbet "Fagligt ansvarlig overlæge søges til videreudvikling af Sårcenter Ortopædkirurgisk Afdeling, Slagelse Sygehus." er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Ingemannsvej 44, 4200 Slagelse

Dit næste skridt
 

Vil du være med til at udvikle og gøre en forskel for sårbehandlingen i Sårcentret, Slagelse Sygehus.

Har du  lyst til at engagere dig  i udviklingsprojekter og relevante udvalg i Regionen vedrørende sårbehandling så er der en ledig stilling på fuldtid om ugen vagt- og weekendfri. Stillingen er ledig pr. 1. maj 2019 eller snarest derefter.

Vi søger en engageret overlæge (ortopædkirurg eller plastikkirurg) med dokumenteret interesse for sårbehandling og evne til at bringe sårcentret videre mod en position som et af landets bedste sårcentre, med stor fokus på det gode patientforløb gennem høj tværfaglighed, evidensbasering, udvikling og kliniknær forskning.

Det daglige arbejde består af ambulatoriefunktion og stuegang på sengeafsnittet hvor der er 18 senge.  Sengene er belagt med komplekse ortopædkirurgiske patienter, herunder sår- og amputationspatienter. 

I sårcentret kører dagligt 3-5 stuer, enten ved læge, sårsygepleje eller sårsygeplejerske med lægelig back-up.  

Vi har et tæt samarbejde med Primær sektor og arbejder dagligt med Plejenet.

Det regionale sårcenter er en integreret del af Ortopædkirurgisk Ambulatorium som årligt ser 22.000 patienter heraf ca. 5500 i sårcentret.  Vi arbejder i et multidisciplinært team, hvor behandlingen varetages af læger, sårsygeplejersker og fodterapeuter med eget værksted.  Der er samarbejdsaftale med Steno Diabetes Center som 2 gange ugentligt har en endokrinolog med funktion i sårcentret. Der er tæt samarbejde med karkirurgisk afdeling i forbindelse med udredning og diagnosticering af patienterne.

Til afsnittet er tilknyttet 2 overlæger, 1 koordinerende sårsygeplejerske, 4 sårsygeplejersker og 4 fodterapeuter.

Vil du videre mere
kan Ledende overlæge Henrik Vilsner tlf. 2925 5995 kontaktes, hvis du har spørgsmål vedrørende stillingsopslaget eller afdelingen.

Bemærk at stillingen kun kan søges elektronisk

Ansøgning bedes indehold cv, med oplysning om cpr.nr. eksamensår, nuværende ansættelse evt. med referencer, tidligere ansættelse.

Ansøgningen skal indeholde oplysninger vedrørende opnåede kompetencer i relation til de syv kvalifikationer, som kræves af ansøgere til overlæge stillinger, jfr. Sundhedsstyrelsens vejledning nr. 62 af 25.07.05.

Vi gør opmærksom på, at der vil blive indhentet børneattest som forudsætning for ansættelsen.

Løn- og ansættelsesforhold

Sker efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist 5. marts 2019

Samtaler forventes afholdt i uge 11, der indkaldes pr. mail

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Vi har viljen til at blive bedre hver dag

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er både et akut- og specialsygehus. Vi er ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Vi ønsker at tiltrække de bedste medarbejdere, der tør tænke nyt og anderledes i hverdagen til patientens bedste.
Stærk faglighed og udvikling skal sikre god og ensartet høj kvalitet i behandlingen døgnet rundt. Vi skaber forbedringer og nye løsninger i fællesskab. Vi lægger vægt på datadrevet og synlig ledelse og tilsigter en uformel og uhøjtidelig omgangstone baseret på gensidig tillid mellem leder og medarbejder. Vi prioriterer uddannelse, forskning og udvikling, fordi vi mener, at faglighed er afgørende for at nå vores mål.
På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse gør vi os umage med at skabe en udviklende og spændende arbejdsplads, og vi arbejder for at være Region Sjællands bedste uddannelsessted.

Dit behov – vores fælles opgave