Jobbet "Akuthus Psykiatrisk Center Ballerup søger lægesekretær til 1-årig vikariat" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Maglevænget 2, 2750 Ballerup

Dit næste skridt
 
Vi søger en dygtig og engageret lægesekretær med flair for prioritering og lyst til bred opgavevaretagelse til vores Akuthus.  
Stillingen er på 37 timer ugentligt. Opgaverne er mangeartede og vigtigst af alt skrankefunktion med telefonbetjening, modtagelse af patienter, håndtering af alle relevante opgaver i Sundhedsplatformen med samtidig øget fokus på det tværfaglige samarbejde. I det daglige vil du samarbejde med alle Akuthusets medarbejdere bestående af læger, sygeplejersker, socialrådgiver, social- og sundhedsassistenter, samt 2 øvrige lægesekretærer. Du vil blive en del af centrets dynamiske team af lægesekretærer, der er vant til at hjælpe hinanden på tværs af afsnit. 
Akuthuset rummer patientmodtagelse, åbent sengeafsnit, intensivt sengeafsnit, ECT-afsnit, akutteam og DAT-team.  
Akuthuset har vagtdækning frem til kl. 18 på alle hverdage. Det er derfor vigtig at du som ansøger er indstillet på at tage flere sene vagter på ugentlig basis.  
 
Du er den helt rette, hvis du:  
  • Er uddannet lægesekretær, mødestabil, fleksibel, har gode samarbejdsevner og et solidt kendskab til Sundhedsplatformen samt Microsoft Office-programmer. 
Vi tilbyder: 
  • Imødekommende og hjælpsomme kolleger 
  • En arbejdsdag, hvor din indsats er vigtig og værdsat  

Er du den rette ”blæksprutte”, der holder af en afvekslende arbejdsdag, så glæder vi os til at modtage din ansøgning.

Du vil i stillingen referere til afdelingssygeplejersken af Akuthuset.

Stillingen er foreløbig tidsbegrænset til et år.
Løn- og ansættelsesvilkår iht. overenskomst. 
Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.  
 
 
Er du ny indenfor det psykiatriske område, så tilbyder vi deltagelse på vores interne kursus i konflikthåndtering. 
Psykiatrisk Center Ballerup har i alt 32 sekretærer ansat. Centret har en akutmodtagelse, 10 sengeafsnit og stor ambulant funktion fordelt på 9 ambulatorier. I alt er der ca. 750 medarbejdere ansat på hele Psykiatrisk Center Ballerup. 
 
Hvis du har lyst til at høre nærmere til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Mie Leonhardt Vallentin på tlf. 38645036 eller koordinerende lægesekretær Britta Rahm på tlf. 20372029