Jobbet "Introduktionsstillinger til intern medicin, Medicinsk afdeling, Sjællands Universitetshospital, Køge" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Lykkebækvej 1, 4600 Køge

Dit næste skridt
 

Ved Medicinsk Afdeling er to introduktionsstillinger af et års varighed, 3800D00-01-i-8 og 3800D00-01-i-12*, ledige til besættelse 01.04.19 eller efter nærmere aftale.

Medicinsk Afdeling har 87 senge fordelt på fire sengeafsnit. Afdelingen har specialiserede funktioner i gastroenterologi og hepatologi og i endokrinologi. Endvidere behandler afdelingen patienter med et bredt udsnit af medicinske lidelser både under indlæggelse og som ambulante forløb.

Afdelingen satser målbevidst på uddannelse og forskning. Der er daglig morgenundervisning og en omfattende kursusvirksomhed inden for alle specialer. Afdelingen har aktuelt en professor i gastroenterologi/hepatologi samt adskillige kliniske lektorer og ph.d.-studerende.

Som læge i introduktionsstilling kan vi tilbyde dig

 • Bred introduktion til de medicinske specialer

 • Varieret arbejdsdag med både vagtarbejde, stuegang og ambulatorium

 • Oplæring i anlæggelse af bl.a. ascitesdræn og pleuradræn.

 • Deltagelse i hospitalets hjertestopteam

 • Daglig morgenundervisning

 • Vagtstruktur med 1 mellemvagt i aften-nat og bagvagt med tilstedeværelse til kl. 21 på hverdage

 • God supervision

 • Godt kollegialt miljø og velfungerende samarbejde på tværs af specialer og faggrupper

 • YL-gruppe med solidt sammenhold og velfungerende mellemvagtslag

 • Mulighed for fordybelse i enkelte specialer efter ønske

 • Gode muligheder for deltagelse i forskningsarbejde

  Du kan læse mere om afdelingens uddannelsesmiljø i vores inspektorrapport fra marts 2014

  Løn- og ansættelsesvilkår

  Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

  Yderligere oplysninger

  Konst. ledende overlæge, ph.d., klinisk lektor Sanne Dam-Larsen, 47 32 24 01, sanda@regionsjaelland.dk.

  Ansøgningsfrist 03.03.19

  Sjællands Universitetshospital

  Sjællands Universitetshospital vil være pioner i det danske sundhedsvæsen og definere en ny, bedre og anderledes måde at drive et sundhedsvæsen på. Med overskriften ”Patienten er alt” implementerer hospitalet en ambitiøs strategi, som vil sætte en ny retning for fremtiden. Missionen er patienten, og visionen er suveræn kvalitet.

  Sjællands Universitetshospital er etableret som en organisatorisk enhed. Vi er således allerede nu i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

  Når bygningerne i Køge står færdige i 2022, vil regionens specialiserede behandlings-, forsknings- og undervisningsaktiviteter være samlet her.

  Læs mere om Sjællands Universitetshospital her

  Læs mere her om dine karrieremuligheder inden for netop dit speciale og hør, hvorfor andre af dine kollegaer allerede har valgt Region Sjælland på Det Gode Lægeliv.

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh