Jobbet "Ansvarlig klinisk underviser, Sygeplejerske, Akutafdelingen, Nykøbing F. Sygehus" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Fjordvej 15, 4800 Nykøbing F

Dit næste skridt

 

Kan du se dig selv arbejder i front på Nykøbing F. Sygehus? Så har du mulighed for at arbejde i en af Danmarks mest velfungerende akutafdelinger

Afdelingen er uddannelsesstede for sygeplejestuderende, social- og sundhedsassistentelever, lægesekretærer elever, falckreddere, paramedicinere, KBU læger og medicinstuderende.

Arbejdsopgaver.  

  • Dit arbejde vil være fordelt mellem administrative opgaver, som ansvarlig for planlægning og koordinering af den kliniske undervisning for elever og studerende i afdelingen, samt den kliniske praksis.
  • Styrke det faglige og pædagogiske niveau med henblik på at udvikle uddannelses- og læringsmiljø
  • Koordinere og tilrettelægge uddannelses tilbud til gruppen af elever og studerende (undervisning ved morgenmøder, simulatortræning )

Akut 2,3,4 og 5 er akutmodtage- og observationsafsnit normeret med 39 sengepladser, som modtager patienter inden for alle specialer. Vi tilstræber at akutte og kritisk syge patienter modtager høj kvalitet i modtagelse, stabilisering, diagnosticering og behandling, uanset hvilket tidspunkt på døgnet patienten indlægges.

Patienterne kan observeres i akutafdelingen i op til 48 timer, inden de enten udskrives eller visiteres videre til fortsat behandling i specielafsnit internt på sygehuset, eller overflyttes til andre sygehuse. 

Hvad forventer vi af dig som kollega?  

  • Du er ambitiøs og ønsker at leverer en høj sygeplejefaglig kvalitet.  
  • Du har gode samarbejds- og kommunikations evner .
  • Det er vigtigt for os at patienterne føler sig trygge og oplever gode forløb hos os. Desuden er du god til at samarbejde med flere forskellige samarbejdspartnere, da vi arbejder sammen med stort set alle faggrupper på sygehuset.
  • Du skal kunne bevare roen, trives i pressede og ofte tilspidsede situationer, og du er god til at udvise overblik i en hverdag, hvor vi har travlt.   

 Hvorfor skal du vælge os?  

 Vi sørger for, at du er godt klædt på til at varetage dine arbejdsopgaver. Vi har et struktureret kompetenceudviklings program samt tjenestetidsplanlagt undervisning for alt personale. Vi har fokus på medarbejdernes arbejdsmiljø og trivsel, og vi arbejder for at vores medarbejdere føler sig lige så Ventet og Velkomne som vores patienter, da glade medarbejdere giver tilfredse patienter.   

Ansættelsessamtaler afholdes mandag 25. marts efter kl. 12.00

 

 

 

Om Nykøbing F. Sygehus – Sammen skaber vi et stærkt akutsygehus
Fundamentet for Nykøbing F. Sygehus er de tre grundlæggende værdier: Pas på patienten, pas på økonomien og pas på hinanden. Det kommer til udtryk gennem en høj grad af patient – og medarbejderinddragelse. Vores sygehus er kendetegnet ved at gå forrest, når det gælder udvikling af nye organisations – og samarbejdsformer med fokus på spydspidsfunktioner især inden for multisyge og tværsektorielle indsatser. 

Vi er en attraktiv arbejdsplads, der vægter efteruddannelse og faglighed højt, ligesom forskning er en prioriteret del af det tværfaglige samarbejde. Placeret med udsigt over naturskønne Guldborgsund er Nykøbing F. Sygehus det sundhedsfaglige omdrejningspunkt for Lolland, Falster, Møn og Sydsjælland, både som uddannelsessted, arbejdsplads og som akutsygehus med højeste faglighed og service. Læs mere om Nykøbing F. Sygehus her.