Jobbet "Bioanalytiker til projekt på Klinisk fysiologisk og nuklearmedicinsk afdeling på Herlev og Gentofte Hospital" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Herlev Ringvej 75, 2730 Herlev

Dit næste skridt
Har du lyst til at være med i et projekt, hvor vi sammenligner nuklearmedicinske undersøgelser med ultralyd? Vi søger en dedikeret bioanalytiker til et projekt, der skal sammenligne bestemmelse af hjertets pumpefunktion med en ny ultralydsmetode og den almindeligt benyttede nuklearmedicinske metode. Stillingen er i første omgang ét-årig med halvdelen af arbejdstiden til forskning og halvdelen til rutineundersøgelser.  
 
Stillingen er ledig til besættelse den 1. maj 2019, eller snarest derefter. Du vil modtage oplæring i at betjene ultralydsudstyret og indgå i et team sammen med de bioanalytikere, der laver de nuklearmedicinske undersøgelser.  Ud over oplæring i ultralydsudstyret vil du også skulle lære at foretage nogle af afdelingens øvrige undersøgelser. 
 
Som bioanalytiker vil du dagligt arbejde sammen med alle afdelingens øvrige faggrupper. Der er i alt ansat 86 medarbejdere i afdelingen, heraf 24 på Gentofte Hospital og resten på Herlev Hospital, fordelt på i alt 9 faggrupper. Du bliver ansat med tjeneste på Herlev Hospital.  
 
Afdelingen udfører en bred vifte af patientundersøgelser på gammakameraer, SPECT/CT, PET/CT og DXA-skannere samt fysiologiske undersøgelser med distal blodtryksmåling, lungefunktionsundersøgelser, vippeleje-test og hjertebelastning til myokardieskintigrafier. 
 
Vi kan tilbyde dig 
  • at være en del af et team med fokus på forskning i relation til rutineundersøgelser  
  • positive og imødekommende kollegaer  
  • introduktions-/og oplæringsprogram  
  • mulighed for faglig og personlig udvikling  
 
Vi forventer at du  
  • har autorisation som bioanalytiker  
  • er selvstændig, effektiv og kvalitetsbevidst  
  • gerne har erfaring med ultralydsskannere, men det er ikke en betingelse  
  • har flair for IT og nemt ved at sætte dig ind i nye systemer  
  • er serviceminded med let til smil  
  • har gode samarbejds- og kommunikationsevner, som du forstår at sætte i spil  
 
Ansættelsesvilkår  
Stillingen er en fuldtidsstilling, hvor mødetiden er 7.45 – 15.15. Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.  
 
Ansøgningsfristen er den 31. marts 2019 kl. 24.00. Vi forventer at afholde samtaler i uge 14 og 15.  
 
Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte ledende overlæge Lars Thorbjørn Jensen, telefon 24 87 77 92 eller på e-mail lars.thorbjoern.jensen@regionh. dk 
 
Send din ansøgning, CV samt anden relevant dokumentation online via linket her på siden.