Jobbet "Ergoterapeut og neurologi " er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

Kresten Philipsens Vej 15, 6200 Aabenraa

Dit næste skridt
Nu har du muligheden for at arbejde som ergoterapeut på et af regionens akutsygehuse. 
 
Ergo- og fysioterapien ved Sygehus Sønderjylland har fra 1.4. 2019 en ledig stilling i det neurologiske speciale,  35 timer om ugen. Arbejdet foregår primært på hverdage i tidsrummet kl. 8.00 – 15.00. Du vil indgå i et weekendvagtrul samt helligdagsvagter. 
 
Som ergoterapeut i neurologien skal man i et tæt samarbejde med tværfaglige kollegaer vurdere og behandle akutte indlagte og ambulante patienter med apopleksi og øvrige neurologiske sygdomme. Arbejdet er spændende og med mange udfordringer i en omskiftelig hverdag. 
 
Opgaverne vil hovedsagligt bestå i funktionsevnevurdering og vurdering af behov for behandlingsredskaber i de kortere akutte indlæggelsesforløb. Herudover består opgaverne af genoptræning, udarbejdelse af genoptræningsplaner samt vurdering af behov for henvisning til regional eller højtspecialiseret genoptræning i Grindsted / Hammel. Vurderinger og genoptræning har især fokus på dysfagi og kognition, men også øvrige neurologiske udfald. Der vil evt. blive mulighed for oplæring i at udføre FEES undersøgelser (endoskopisk undersøgelse af synkefunktionen). 
 
Det er en fordel, hvis du har erfaring indenfor neurologien eller har interesse i at dygtiggøre dig indenfor området. Du skal desuden være parat til at tage del i udvikling af neurologisk ergoterapi. 
 
Du vil få en flok engagerede kollegaer som værdsætter engagement, loyalitet og humor og tilbyder at hjælpe dig godt i gang i et stærkt tværfagligt miljø. 
 
Mere om stillingen 
 
Du starter i Sønderborg men neurologien flytter til Aabenraa i nybyggede lokaler, der forventes færdige i 2020. 
Stillingsbeskrivelse kan rekvireres ved henvendelse til Ergo- og fysioterapien på 7997 6163 
 
Løn og ansættelsesforhold 
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst 
 
Yderligere oplysninger 
Hør gerne mere hos chefterapeuterne Pernille Lindberg Kjær på 7997 1910 / René Bender Jørgensen 7997 6136.  
 
Ansøgning 
For at vi kan give din ansøgning den bedste behandling, bedes du søge elektronisk, senest d. 26. marts 2019. 
Vi afholder ansættelsessamtaler d. 29. marts 2019.