Jobbet "Studentermedhjælpere til DBCG" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Blegdamsvej 9, 2100 København Ø

Dit næste skridt
Sekretariatet for DBCG (Danish Breast Cancer Group) søger flere studentermedhjælpere per 15. april 2019 eller snarest derefter. DBCG er et selvstændigt afsnit under Center for Kræft og Organsygdomme på Rigshospitalet, og hører administrativt under Region Hovedstaden. 
 
DBCG har ansvar for vedligeholdelse og opdatering af en landsdækkende klinisk kvalitetsdatabase for brystkræft, udarbejdelse af retningslinjer for behandling af brystkræft og rapportering af kvalitetsindikatorer. Desuden er DBCG en selvstændig forskningsenhed som planlægger og gennemfører kliniske forsøg samt epidemiologiske og translationelle studier. De kliniske forsøg gennemføres i henhold til ICH-GCP og i samarbejde med både danske og internationale forskningsmiljøer. DBCG udfører monitorering på både egne og internationale forsøg og er tilsluttet EBCTCG (Early Breast Cancer Trialists’ Collaborative Group) og BIG (Breast International Group). 
 
Den eksisterende database omfatter registrering af metastatisk brystkræft, men skal for denne del udvides til også at omfatte kliniske og patologiske data, og vi søger i den forbindelse flere medicinstuderende til at hjælpe med indtastning og vedligeholdelse af databasen. Udvidelsen bliver verdens første nationalt dækkende database for metastatisk brystkræft. 
 
Jobbeskrivelse 
  • Du vil indgå i samarbejde med afdelingens øvrige medicinstuderende om indtastning og vedligeholdelse af behandlingsdatabasen. Dette gøres i samarbejde med en daglig leder som står for oplæring og sparring.

Vi tilbyder 

  • Et ungt miljø med flere andre medicinstuderende 
  • Læring angående behandlingen af brystkræft 
  • Fleksible arbejdstider 
  • Mulighed for på sigt at deltage i forskning hvis man er interesseret – enten i form af bachelor- eller kandidatopgave samt forskningsår. 
 
Sekretariatets personale består af to læger (deltid), tre statistikere, tre data managers, en projektsygeplejerske, en sekretær samt studentermedhjælpere.  
 
Kvalifikationer   
  • Du er medicinstuderende – semestertrin er underordnet 
  • Kan arbejde systematisk og grundigt 
  • Erfaring med Sundhedsplatformen eller EPJ er et plus, men ikke nødvendigt 
  • Du kan arbejde selvstændigt 
 
Løn og ansættelsesforhold 
Lønnen aftales i henhold til gældende overenskomst, med mulighed for at forhandle et personligt tillæg. Arbejdstiden er 8-10 timer pr uge. DBCG er beliggende på Strandboulevarden 49, 4. sal, 2100 København Ø. 
 
Ansøgning 
Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til stud. med. Tobias Berg, tlf. 2890 3234, tobias.berg.01@regionh.dk. På Rigshospitalets hjemmeside www.Rigshospitalet.dk, kan du få flere oplysninger om Rigshospitalet og Center for Kræft og Organsygdomme. 
 
Du bedes sende din ansøgning inkl. CV via nedenstående link senest 1. april 2019. Ansættelsessamtaler vil finde sted i uge 14.