Jobbet "social- og sundhedsassistent" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Sygehusvej 10, 4000 Roskilde

Dit næste skridt
 

Dygtige social- og sundhedsassistenter søges til neurologisk sengeafsnit N61

Vi søger en kompetent social- og sundhedsassistent til en fast med tiltrædelse d. 1. juni 2019 eller efter aftale. Neurologisk Afdeling består af to sengeafsnit, samt et ambulatorium med diverse subspeciale ambulatorier.

N61 modtager akutte neurologiske patienter til udredning, pleje og behandling samt rehabilitering. Vi har 33 sengepladser, hvor af de 3 senge er specialsenge til patienter i epilepsi overvågning eller søvnovervågning. Sengeafsnittet modtager patienter til observation for blandt andet anfald, hjernekræft, sklerose og bevægforstyrrelser.

 Vi tilbyder

God introduktion med fokus på læring 

Løbende og tilrettelagt refleksion og evaluering

Kursusdage med fokus på kompetenceudvikling

Tværfagligt samarbejde med god team ånd

 

Vi forventer

At du er engageret og teamspiller

Brænder for sygeplejen og trives i et afvekslende arbejdstempo

Forholder dig positivt og undrende til hverdagens udfordringer

 

Vi arbejder i teams som sikre den faglige sparring i dagligdagen og har tæt kontakt til udviklingssygeplejerske og kvalitetskoordinator

Hvis du vil se lidt mere om afsnittet og afdelingen, så Se vores video http://regionsjaelland.23video.com/neurorekruttering

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh