Jobbet "Ortopædkirurgi, Aalborg - fagområde RYG - lægesekretær" er udløbet

Region Nordjylland

Ortopædkirurgi: Sekretariat

Hobrovej 18-22, 9000 Aalborg

Dit næste skridt
Vi søger en lægesekretærkollega til et spændende ambulant fagområde med mange samarbejdspartnere både lokalt og regionalt.
Det drejer sig om en fast stilling, som i første omgang er tilknyttet rygområdet til dækning af barselsvikariat – og i fællesskab vil vi undervejs planlægge nærmere med hensyn til fremtidig tilknytning til fagområde. Du vil hele tiden være en del af et tæt samarbejde med flere andre fagområder og funktioner på tværs i afdelingen.
Stillingen er normeret til 37 timer ugentligt, og der indgår vagtdækning i weekender og alle helligdage i dagtimerne. Weekendvagter planlægges i fast rulleplan.
 
Vi er klar til at modtage dig her hos os den 01.05.2019 – vi venter gerne på den rette.
 
Overordnet er det vigtigt for os, at vi kan ansætte en lægesekretær, der:
  • Er afdelingens professionelle og servicemindede ansigt udadtil og indadtil.
  • Har lyst og evne til at være en del af et tværfagligt team, som til stadighed arbejder med at tilbyde vore patienter og samarbejdspartnere et højt serviceniveau.
  • Arbejder konstruktivt og kreativt med udvikling af lægesekretærernes fremtidige arbejdsområder.
  • Har organisatorisk overblik og talent for at udnytte alle tilstedeværende ressourcer bedst muligt for både patienter og samarbejdspartnere.
  • Er optaget af at bidrage til opfyldelse af opstillede kvalitetsmål ift. patientrettigheder – udrednings- og behandlingsgaranti.
  • Har gode sundheds-IT-kompetencer og med lyst til at indgå i udvikling og implementering af IT-understøttede, effektive arbejdsgange.
  • Deltager i løsning af lægesekretærernes kerneydelser på højt fagligt niveau.
Og hvis du samtidigt tilgår arbejdslivet positivt, engageret og med godt humør – så er vi allerede langt på vej. Hos os vil du blive en del af en engageret personalegruppe, hvor vi vægter det gode samarbejde og den respektfulde kommunikation højt.
Til gengæld for alle vore ønsker og krav, kan vi tilbyde dig solid oplæring, så du kommer godt fra start og derefter får gode muligheder for såvel faglig som personlig udvikling i en afdeling, som til stadighed arbejder for at blive bedre sammen med fokus på høj faglighed og medmenneskelighed
 
Vil du vide mere om stillingen, inden du sender din ansøgning? Så er du velkommen til ringe til ledende lægesekretær Majbritt Skov, mobil 30628760 - du er også velkommen til at aftale et besøg, så du kan se, hvor og hvordan vi "bor".
Er du interesseret og vil gerne søge stillingen? Så send din ansøgning med relevante bilag senest 25.03.2019
 
Ansættelsessamtaler finder sted tirsdag, den 26.03.2019.