Jobbet "Traumatisk Hjerneskade søger ambitiøs sygeplejerske" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Kettegård Alle 30, 2650 Hvidovre

Dit næste skridt
 
Vi tilbyder ansættelse 32-37 timer ugentligt i blandede vagter med weekendvagt hver 2. eller 3. weekend efter dit eget ønske – med snarest mulig tiltrædelse.
Der er gode muligheder for at få indflydelse på din vagtplan.  
 
Vi er en arbejdsplads i udvikling hen mod vores nye Neurohus i Glostrup i 2022, og har brug for dit bidrag til at gøre vores klinik endnu bedre. Vi er en del af Neurocentret Rigshospitalet og har 22 højt specialiserede senge til Neurorehabilitering placeret på Hvidovre Hospital. Vi modtager patienter fra hele Østdanmark, Grønland og Færøerne med en erhvervet hjerneskade efter traume fra trafik- og faldulykker, svære hjerneblødninger eller iltmangel efter hjertestop. Aldersgruppen er fra 1 år og opefter.  
 
Vores kendetegn er  
  • Makkerpar i sygeplejen; plejepersonalet samarbejder og sparrer med hinanden.  
  • Helhedspleje af patienten; sygeplejen i vores klinik er kompleks og mangeartet, vi har fokus på den grundlæggende, instrumentelle og rehabiliteringsspecifikke sygepleje, hvorfor vores viden bliver sat i spil hver dag.  
  • Tværfagligt samarbejde er et kernepunkt; som sygeplejerske bliver du en vigtig del i det tværfaglige team, den rehabiliterende sygepleje er i centrum og du vil også komme til at samarbejde tæt med patient og pårørende igennem hele rehabiliteringsforløbet.  
  • Gode udviklingsmuligheder; vi arbejder med faglig kvalitet og arbejdstilrettelæggelse, prioriteringstrappen og prioriterer intern undervisning og ekstern kursusaktivitet.  
  • Ledelsen er tæt på; vi ligger vægt på åbenhed, refleksion og tid til drøftelse af faglige problemstillinger.  

Introduktion

Du vil blive tilknyttet en mentor, som du følger i den første tid i klinikken, og der er et veltilrettelagt introduktions- og oplæringsprogram. Vi har i klinikken to kliniske sygeplejespecialister, som er med til at sikre din oplæring og kompetenceudvikling. Hvis du er nyuddannet skal du som en del af din kompetenceudvikling deltage på Regionens kursus ”Godt på vej i sygeplejen”.  
 
Du er velkommen på et uformelt besøg, hvor du kan se klinikken og møde nogle af dine eventuelt kommende kolleger. Kontakt afdelingssygeplejerske Vivi Nielsen på telefon 24 94 27 81 eller afdelingssygeplejerske Louise Back på tlf. 38 62 27 69.
 
Ansøgningsfrist: Onsdag den 24.04.19
Ansættelsessamtaler afholdes løbende.  
Stillingen er omfattet af bekendtgørelse om indhentning af børneattest. Klinikken indhenter børneattest hos Rigspolitiet efter samtykke fra ansøger.