Jobbet "Sygeplejerske i barselsvikariat til Center for Neurorehabilitering, Næstved Sygehus" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Ringstedgade 29, 4700 Næstved

Dit næste skridt

Har du lyst til at arbejde  med specialiseret genoptræning?

Vil du være en del af et stærkt tværfagligt fællesskab med patienten i centrum og et fantastisk arbejdsmiljø?

Stillingen er med start 01.05. eller 01.06.19

Om afsnittet

Center for Neurorehabilitering CNN har regionsfunktion, og varetager specialiseret rehabilitering for hele Region Sjælland. Afsnittet har 20 sengepladser og er geografisk placeret på Næstved Sygehus. Center for Neurorehabilitering (CNN) er en del af Medicin 3, NSR med specialerne neurologi og geriatri.

Afsnittet er en specialafdeling for rehabilitering af voksne patienter med følge efter hjerneskade forårsaget af bl.a. ulykke (traume), hjerneblødning, blodprop.   

Samarbejdet på tværs af sektorer er højt prioriteret med henblik på at sikre en glidende overgang til primærsektoren. Under indlæggelsesforløbet holdes tværsektorielle møder, hvor den tværfaglige personalegruppe knyttet til afdelingen samt relevante samarbejdspartner fra kommunen, indgår i et tæt samarbejde med den ramte familie.
Målet er således at tilbyde et højt specialiseret rehabiliteringstilbud, som er præget af koordination og kontinuitet for alle involverede. 

De tværfaglige teams består af: neurologisk speciallæge, neuropsykolog, sygeplejersker, SSA, fysio- og ergoterapeuter, talepædagog, socialrådgiver, værkstedsmedarbejder og serviceassistenter.

Formålet med rehabiliteringen, er at skabe et nærværende og sammenhængende tilbud som sigter på at fremme processer, der øger hjerneskadede patienters personlige kompetencer, handlemuligheder og livsduelighed. Rehabiliteringen tilgodeser såvel kognitive, fysiske, emotionelle som sociale sider hos patienten med henblik på at øge fysisk velvære og psykisk stabilitet. Formålet er desuden at styrke de pårørendes muligheder for at håndtere de nye livsbetingelser. 

Vi tilbyder

  • En afdeling i udvikling som arbejder med kvalitetssikring af pleje, behandling og rehabilitering
  • Et velfungerende og fagligt engageret personale 
  • Fokus på kompetenceudvikling med oplæring i specialet og faglig supervision
  • Et fantastisk arbejdsmiljø med stor social kapital.

Stillingen er til blandede vagter dag og nat, 32 timer pr. uge og weekendvagter fire arbejdsweekender på 10 uger. 

Vi lægger vægt på at du som sygeplejerske

  • Har lyst og interesse til at arbejde med rehabilitering af hjerneskadede
  • Kan bidrage til og koordinere udviklingstiltag i klinisk praksis 
  • Er imødekommende og viser respekt for patienter og pårørende
  • Er fagligt engageret og kan indgå i et positivt samarbejde i et tværfagligt miljø
  • Er fleksibel, positiv, engageret og har humor

Yderligere information

Du er velkommen til at ringe for mere information eller komme til et uforpligtende besøg, hvor du kan se vores afsnit, møde vores dejlige personale og få en snak om, hvorfor det er så spændende at arbejde med rehabilitering.

Kontakt til Afdelingssygeplejerske Ditte Olivia Corfixen eller sous-chef Erika Ankerberg, 56 51 49 50 / 56 51 49 77,

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist 01.04.2019

Samtaler forventes afholdt i uge 15

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Vi har viljen til at blive bedre hver dag

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er både et akut- og specialsygehus. Vi er ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Vi ønsker at tiltrække de bedste medarbejdere, der tør tænke nyt og anderledes i hverdagen til patientens bedste.
Stærk faglighed og udvikling skal sikre god og ensartet høj kvalitet i behandlingen døgnet rundt. Vi skaber forbedringer og nye løsninger i fællesskab. Vi lægger vægt på datadrevet og synlig ledelse og tilsigter en uformel og uhøjtidelig omgangstone baseret på gensidig tillid mellem leder og medarbejder. Vi prioriterer uddannelse, forskning og udvikling, fordi vi mener, at faglighed er afgørende for at nå vores mål.
På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse gør vi os umage med at skabe en udviklende og spændende arbejdsplads, og vi arbejder for at være Region Sjællands bedste uddannelsessted.

Dit behov – vores fælles opgave