Jobbet "Sygeplejersker til Respirationscenter Vest" er udløbet

Region Midtjylland

Intensiv

Palle Juul-Jensens Boulevard 99, 8200 Aarhus N

Dit næste skridt
Trives du med tværfagligt arbejde, hvor du kombinerer sygepleje med teknik og undervisning? I hele Danmark findes kun tre specialafdelinger med dette speciale – vi håber, at du vil være med. 

Velkommen til Respirationscenter Vest
Respirationscenter Vest er en del af Aarhus Universitetshospital under Region Midtjylland. Vi er en højt specialiseret afdeling, som arbejder med diagnosticering, pleje og behandling af respiratoriske problemer. Vores brugergruppe kommer fra hele Vestdanmark, og lider ofte af neuromuskulære sygdomme, søvnapnø eller forskellige søvnforstyrrelser.

Vi har lige fra helt små spædbørn til ældre mennesker, og det er spændende at arbejde med en så bredtfavnende gruppe af mennesker. Vi kombinerer sygeplejen med både det tekniske og det pædagogiske, som er med til at gøre vores arbejde helt unikt.

Din undervisning giver patienterne en bedre hverdag
Som vores nye sygeplejerske er din vigtigste opgave at oplære i brugen af maskeventilation eller respiratorbehandling, således behandlingen kan foregår i eget hjem. Din undervisning varierer, så du både varetager individuel oplæring, men også undervisning af hold på ca. 15 personer – oftest bestående af brugere, personlige hjælpere eller hjemmeplejen.

Individuel pleje og behandling i højsædet
Flere af vores brugere er helt afhængige af vores assistance, så du plejer og støtter også patienterne, når de er indlagte hos os, både når de skal have foretaget cardio respiratoriske- eller søvnundersøgelser, og når de skal træffe beslutninger om behandling eller ej. Vi følger vores brugere i forbindelse med indlæggelser eller i vores ambulatorium. Desuden har vi en hotline telefon, hvor brugere eller andre ringer ind og søger rådgivning.

En rummelig tilgang til dine patienter
Du er uddannet sygeplejerske og har et - to års erfaring med patienter på sengeafsnit. Du behøver ikke kende til det respirationsfaglige område – vi giver dig nemlig en grundig introduktion til afdelingens speciale.

Det vigtigste er, at
  • du kan og har lyst til at arbejde med brugervejledning inden for det tekniske område
  • du kan lide at undervise – og har du undervist før, er det en fordel
  • du har lyst til at arbejde inden for et lille speciale og være med til at præge vores udvikling

 
En mangfoldig arbejdsplads
Vores team består af ca. 40 sygeplejersker og sosu-assistenter, fire læger og et team af socialrådgivere samt administrative medarbejdere. Vi har et positivt arbejdsmiljø og er tålmodige – for det krævet det, når man arbejder med kronisk syge patienter. Der er løbende personaleundervisning, og vi giver plads til faglig og personlig udvikling – på den måde kan vi også udvikle nye og endnu bedre behandlingstiltag.

Vil du være vores nye kollega?
Vi tilbyder løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Den ugentlige arbejdstid er på 37 timer om ugen, som bliver tilrettelagt under hensyntagen til dine ønsker. Du skal forvente ca. 8 aften-/nattevagter på 4 uger. Weekendvagter fordeles oftest på en 12-timers vagt hver fjerde eller sjette weekend eller en 8-timers vagter hver fjerde weekend. I juledagene er driften reduceret til minimum.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest og en tilfredsstillende autorisation.

Vi forventer at holde samtaler den 3. april 2019, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt og senest den 31. marts 2019.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Charlotte på 2477 8420.

Vi ser frem til at høre fra dig.Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.